Gündem Rektöre kızdı kapıdan döndü

Rektöre kızdı kapıdan döndü

Paylaş
Rektöre kızdı kapıdan döndü

Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Gümüştekin,kendisini kapıda karşılamayan rektörü protesto etmek için yemeğe katılmadan arabasına binip döndü

Tekirdağ’da Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne katkı sağlanması amacıyla önceki gün Değirmenaltı Kampüsü’nde yemek daveti düzenlendi.

Haberin Devamı

Yemeğe Tekirdağ Vali Vekili Mustafa Karslıoğlu, Rektör Prof. Dr. Nizamattin Şenköylü, ilçelerin kaymakam ve belediye başkanları ile diğer davetliler katıldı. Yemeğe 8’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Gümüştekin de davetliydi.

‘DAVET ETTİM AMA GİRMEDİ’

Makam aracıyla yemeğin düzenlendiği binanın önüne gelen Tuğgeneral Gümüştekin, kapıda kendisini karşılayan olmayınca görevlilere “Rektörünüz nerede?” diye sordu. İddiaya göre görevlilerden “Geliyor. Siz içeriye buyrun efendim” yanıtını alan Tuğgeneral Gümüştekin, Rektör Prof. Dr. Nizamettin Şenköylü’nün kendisini kapıda karşılamamasını protesto ederek, aracına binip geri döndü.

Rektör Şenköylü, yemeğin sosyal amaçlı olduğunu ve katı protokol kurallarının bulunmadığını belirterek, “Ben Vali Vekili ile ilgilenirken komutanımız gelmiş. Giderken kendisini davet ettim ama elini kolunu sallayarak ayrıldı” dedi.

Haberin Devamı

Ferhat AKGÜN/DHA