Ekonomi Renault Latıtude, gün ışığına çıkıyor

Renault Latıtude, gün ışığına çıkıyor

Paylaş
Renault Latıtude, gün ışığına çıkıyor

Renault Latıtude, gün ışığına çıkıyor

Renault’nun dünya pazarlarına dönük yeni üst orta sınıf modeli Renault Latitude, ilk kez Moskova Otomobil Fuarında otomobil severlerin beğenisine sunulacak.

Haberin Devamı

Renault açıklamasında, dengeli ölçüleri, güçlü motor seçenekleri hakkında ipucu veren ön tasarımı, geniş bagaj hacmiyle Latitude’nin şık ve prestijli bir otomobil görüntüsü sergilediği kaydedildi.

Sağlamlığı ile kabul gören teknik temeller üzerinde geliştirilen bu yeni modelin, Renault’nun uluslararası üst orta sınıf ürün arzını zenginleştireceği dile getirilen açıklamada, bu çekici yeni modelin statüye, kalite hissine ve boyutlarıyla konfora duyarlı olan müşteri kesimini hedeflediği belirtildi.
Yapılan açıklamada, ağustos sonundaki Moskova fuarında gün ışığına çıkacak olan bu yeni modelin, otomobil severlere 2010 Paris Mondial Otomobil Fuarında tüm ayrıntılarıyla tanıtılacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

Satışa sunulacağı ülkelere bağlı olarak aşamalı şekilde tanıtımı yapılacak olan Renault Latitude’nin, faklı müşteri kesimlerine üst gama yaraşan donanım ve standartlar sunacağı bildirildi.

Açıklamada, Renault Latitude’nin 2010 sonbaharından itibaren öncelikle Asya, Afrika, Rusya, Türkiye, Körfez Ülkeleri, Avustralya ve Meksika’da satışa sunulacağı ve Türkiye’de Ocak 2011’de ticarileştirileceği kaydedildi.

Renault Latitude’nin, Paris Mondial fuarının yeniliklerinden biri olacağı ve fuarda teşhir edilecek olan modelin iç mekan üstünlükleri ile donanım ve motor seçeneklerinin tamamının fuarda tanıtılacağı belirtildi.