Ekonomi Renault Master yenilendi

Renault Master yenilendi

Paylaş
Renault Master yenilendi

Renault'un, ticari aracı Renault Master Avrupa'da 2010 Nisan ayında Türkiye'de ise haziran ayında satışa çıkartılacak

Renault’dan yapılan yazılı açıklamada, firmanın ticari aracı Renault Master’ı yenileme çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Avrupa’da 2010 Nisan ayında ticarileştirilecek Yeni Master’ın Türkiye’de de 2010 Haziran ayında ticarileştirilmesinin planlandığı duyuruldu.

Yeni Master’ın, işlevsel eşya bölmesi sunan kabine sahip olduğu dile getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Ergonomisi baştan aşağı yenilenen, görüş alanı genişletilen Yeni Master, binek araçta kullanılan birçok konfor donanımı da sunuyor.

Mevcut Master’a göre 1 litre/100 kilometrelik bir tasarruf sunan ve 7,1 litre/100 kilometreden başlayan şehiriçi-şehirdışı tüketimi ile Yeni Renault Master’ın önden çekişli versiyonları NEDC (New European Driving Cycle) tüketiminde lider.

Yeni versiyonda eskisine göre yüzde 40 azalan bakım giderleri de pazarın en düşükleri arasında yer alıyor. Tamamıyla Renault tarafından geliştirilen yeni arkadan itişli versiyon, daha iyi dinamik performanslar ve yükleme imkanları sunan bir gövde yapısına sahip.

Ürün ailesine (3,5t ve çift tekerlekli 4t’luk versiyonlarıyla 17 metreküpe kadar yükleme hacmi ve yeni üst yapılı ürün olanakları sunan) yeni L4 uzunluğundaki versiyonu ekleniyor. Yeni Renault Master, özellikle ticari araçların gereksinimleri göz önünde bulundurularak geliştirilmiş yeni 2,3l dCi motor ile donatıldı.

3 versiyon halinde sunulan (dCi 100, dCi 125 ve dCi 150) yeni motor hem önden çekişli hem de arkadan itişli versiyonlarda kullanılıyor. Yeni Renault Master, ağır, sağlam ve kaliteli tasarımı ile Renault panelvanların yeni standartlarını belirliyor.

Boyalı geniş radyatör kapağı ve anlamlı iri farları, iradeli ve cesur bir profil çiziyor. Kavrayıcı kanatları ve burun biçimindeki motor kapağı gücünün ifadesi. Arkada, Master’ın kişiliğinin görsel özelliği asimetrik cam kesimi muhafaza ediliyor. Uzaktan fark edilen, üçlü üçgen stop lambası, aracın kişiliğini pekiştiriyor."

Haberin Devamı