Ekonomi Renault'dan 3 yeni ticari araç

Renault'dan 3 yeni ticari araç

Paylaş
Renault'dan 3 yeni ticari araç

Renault, 2010 yılında pazara Yeni Renault Master, Yeni Renault Trafic ve Yeni Renault Kangoo Express Maxi olmak üzere 3 yeni ticari model sundu

Yeni modellerin Fransa Nice’deki tanıtımında verilen bilgiye göre, 12 yıldır Batı Avrupa’da ticari araçların "lideri" olan Renault, 2009 yılında büyük düşüş gösteren satışlara yüzde 14,81 pazar payıyla direndi.

Profesyonel müşterileri nezdindeki dağıtım stratejisini 20 ülkede başlattığı Renault Profesyonel (Pro ) ağıyla sürdüren ve One stop shop (hepsi bir yerde) kavramını temel alan firma, profesyonel müşterinin tüm ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.

2010 yılında liderliğini güçlendirmek amacıyla pazara üç yeni model sunan Renault’nun, Yeni Renault Master, Yeni Renault Trafic ve Yeni Renault Kangoo Express Maxi ile zenginleştirdiği ürün gamı 2 ila 22 metreküp arasında bir hacim yelpazesi sunuyor.

RENAULT MASTER

Yeni ticari araç yelpazesinin amiral gemisi olan Yeni Renault Master’ın öne çıkan tasarımı aracın sağlamlığını yansıtıyor. Aracın yeni 2.3 dCi motoru, 100, 125 ve 150 bg olmak üzere 3 güç seviyesinde sunuluyor.

Şu anki Master'a nazaran kilometre başına 1 litrelik bir kazanım sunan Yeni Renault Master, 7,1 lt/100 km ortalama karma yakıt tüketimi ile NEDC (Nex European Driving Cycle) tüketimde birinci ayrıca, aracın bakım maliyetleri yüzde 40 oranında düşürüldü.

Aracın arkadan itişli dördüncü bir uzunluk (22 metre küpe kadar kullanılabilir yükleme hacmi), 3,5 ve 4,5 tonluk çifttekerli versiyonları ve yeni üst yapılı ürün olanakları sunan versiyonları bulunuyor.

YENİ TRAFFİC

Öte yandan, 2,0lt dCi motoruyla yakıt tüketimi de hissedilir bir şekilde düşen Yeni Renault Trafic'te artık partikül filtresi de bulunuyor.

Binek versiyonlarda, Black Edition özel serisi, Yeni Trafic’e üst sınıf bir konumlama sağlıyor. Yeni Renault Trafic, araç içinde mükemmel bir konfor sunmak amacıyla, binek araçlar dünyasından esinlenen yeni donanımlar sunuyor.

Otomatik klima, navigasyon sistemi, IQ Routes Carminat TomTom, ayrı ekranı ile yeni radyo CD MP3 okuyucusu, audio streaming sistemli Bluetooth telefon bağlantı olanağı, direksiyondan kumandalı hız ayarlayıcısı-sabitleyicisi (cruise control)..."

RENAULT KANGOO EXPRESS MAXI

Renault, 1997 yılında pazara sunulan ve bütün dünyada 1,6 milyonun üzerinde satış gerçekleştiren minivan gamını, on yıl sonra Kangoo Express ve Kangoo Express Compact ile yeniliyor.

Bu yılın başında, Ticari Araçlar Bölümünün aldığı kararla, Kangoo Express gamı Renault Kangoo Express Maxi ile tamamlanıyor.

Böylece modern ve anlamlı tasarım ile yeni araç Avrupa'nın 3 uzunluk versiyonu ile sunulan tek minivanı olarak profesyonellerin bütün gereksinimlerine cevap veriyor.

40 santimetreye yakın bir uzunluk kazanan Renault Kangoo Express Maxi, 2 ve 5 koltuklu olmak üzere iki versiyona sahip.

Renault Kangoo Express Maxi 4,6 m3 de kullanılabilir yükleme hacmi ile maksimum 2,90 m yükleme yüksekliği ile gelişmiş bir modülaritenin yanı sıra, mükemmel bir yol tutuşu ve çok daha ekonomik motor seçenekleri sunuyor.

3

Haberin Devamı