Ekonomi Renault'nun en prestijli modeli LATITUDE geliyor

Renault'nun en prestijli modeli LATITUDE geliyor

Paylaş
Renault'nun en prestijli modeli LATITUDE geliyor

Fransız otomobil markası Renault, bugüne kadar ürettiği en lüks modeller arasına girecek olan Latitude isimli yeni aracını 2011'den itibaren Türkiye'de satışa sunacak

Hakan ÇELİK-POSTA

Renault, dünya pazarlarına dönük yeni üst orta sınıf modelini tanıtıyor. Cömert ve dengeli ölçüleri, güçlü motor seçenekleri hakkında ipucu veren ön tasarımı, geniş bagaj hacmi ile Renault Latitude, şık ve prestijli bir otomobil görüntüsü sergiliyor. Sağlamlığı ile kabul gören teknik temeller üzerinde geliştirilen bu yeni model, Renault’nun uluslararası üst orta sınıf ürün arzını zenginleştirecek. Renault özellikle bu otomobille, Türkiye gibi sedan modellere ilgi duyulan pazarların beklentilerini karşılamayı hedefliyor. Laguna ve Fluence modellerinin başarısını kriter alan Renault, yeni modeli Latitude ile yıllar boyunca üretimde kalmış ve dünya liderlerinin makam otomobili olmuş Safran seviyesinde konfor sunmayı hedefliyor.

Detaylardaki konfor

Bu çekici yeni model statüye, kalite hissine ve boyutlarıyla konfora duyarlı olan müşteri kesimini hedefliyor. Ağustos sonundaki Moskova fuarında gün ışığına çıkacak olan bu yeni model, otomobilseverlere 2010 Paris Otomobil Fuarı’nda tüm ayrıntılarıyla tanıtılacak. Parfüm püskürten hava kanalları, masaj yapabilen koltuklar, Bose Premium Müzik Sistemi ve sürüşe duyarlı Bi- Xenon farlar otomobilin öne çıkan yenilikleri arasında.

Yeni Renault Latitude, öncelikle Ortadoğu ülkeleri, Rusya, Türkiye, Avustralya ve Meksika pazarlarında satışa sunulacak. Avrupa pazarlarından gelecek talebe göre de Batı Avrupa pazarlarına yönelecek. Latitude’ün uluslararası test sürüşleri, bu yılın sonlarına doğru yapılacak. Ayrıca yeni araç büyük ihtimalle sonbaharda İstanbul’daki otomobil fuarında sergilenecek. Renault Latitude ile ilgili bütün bilgilere www.renault-latitude.com internet sitesinden erişilebilecek.

Kalite Insignia’nın detaylarında gizli

Alman otomobil üreticisi Opel, büyük başarı elde eden Insignia Tourer modelinin zengin donanımlı, şık ve dikkat çekici tasarıma sahip versiyonlarını İtalya’da düzenlenen bir test sürüşüyle tanıttı. Opel, zarif ve aerodinamik wagon otomobilini, Indian Summer adı verilen deri kaplı iç mekanıyla ekim ayından itibaren Türkiye’ye ithal edecek. Dört çekerli çekiş sistemine sahip olan Opel Insignia Tourer, karbondioksit emisyonlarını azaltan yeni nesil çevreci motorlara sahip. Sınıfının en iyi sürüş dinamiklerini beraberinde getiren FlexRide şasi özellikleriyle donatılan araç, geleneksel Alman mühendisliği ile zarif Avrupa tasarım dilini buluşturuyor. 19 ve 21 inç alaşım jantların yanı sıra iç mekanda kir tutmayan ergonomik koltuklar dikkat çekiyor. Insignia’nın ecoFlex adı verilen yeni nesil çevreci motorları 130 ve 160 beygir gücünde. Bu otomobillerin yakıt tüketim değerleri de ortalama 6.0 litrenin altında bir seviyede.

Touareg Türkiye’ye çok hızlı giriş yaptı

Birinci nesliyle tüm dünyada 500 bine yakın satış rakamına ulaşarak büyük başarı kazanan Volkswagen’in Touareg modelinin ikinci nesli, Türkiye pazarına sunulduğu ilk haftada 63 adet satış rakamına ulaştı. Önemli filo şirketlerinin de büyük ilgi gösterdiği yeni Touareg için ayrıca müşterilere özel avantajlı uygulamalar da var: Touareg’ini yeni Touareg ile değiştirmek isteyenler vdf’nin (Volkswagen Doğuş Finans) 1.06’ya düşürülen özel faiz oranından yararlanabiliyor. Volkswagen’in lüks segmentte yeni tasarım DNA’sını takip eden sekiz ileri otomatik şanzımana sahip ilk SUV’u Yeni Touareg, V6 TDI motoruyla, 240 beygir güç üretiyor ve 100 kilometrede ortalama 7.4 litre ile sınıfının en düşük yakıt tüketim değerine sahip. Teknolojik özellikleri, geliştirilmiş güvenlik sistemleri, zengin opsiyon seçenekleri ve tasarımıyla sınıfının zirvesinde yer alan yeni Touareg, 76 bin 900 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Mitsubishi Colt 28 bin 600 TL

Mitsubishi Motors ailesinin en genç üyesi Colt, segmentinde sunduğu yüksek donanım ve avantajlı fiyatıyla yazın ilk günlerinde otomobil almak isteyenleri harekete geçiriyor. Colt, sürücü ve yolcu ön yastıkları, arkadan gelebilecek darbelere karşı geliştirilen koltuk sırtları, virajlarda ön ve arka tekerlekler arasındaki frenleme kuvvetinin dengeli bir şekilde dağıtılmasını sağlayan EBD destekli ABS ve ani frenlerden otomatik olarak devreye giren dörtlü flaşörleri ile kullanıcısına yüksek seviyede güvenlik sağlıyor. 1.3 motora sahip ve 5 ileri düz vites veya 6 ileri AllShift otomatikleştirilmiş düz vites şanzımanı bulunan Mitsubishi Colt’un tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatı ise 28 bin 600 TL’den başlıyor.

Konukları Volvo taşıyacak

Yarından itibaren iki gün boyunca büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak İsveç Kraliyet Ailesi, Prenses Victoria ile Daniel Westling’in düğünü için hummalı bir çalışma içinde. Dünyanın dört bir tarafından törene davetli olarak katılacak konukların, üç gün sürecek düğün boyunca otellerine ve düzenlenecek diğer eğlencelere gidiş gelişlerinin sağlanması için Kraliyet Ailesi’nin tercihi Volvo oldu. Yapılan işbirliği uyarınca, Kraliyet Ailesi düğün süresince 85 adet özel tasarımlı S80 ve V70 tipinde Volvo kiralayacak ve Volvo 2010 Kraliyet düğününün resmi otomobili olacak.

Qashqai’de bandrol hediye

Türkiye’de sınıfının en çok satan aracı olan Nissan Qashqai’yi 9 Haziran’dan itibaren satın alan müşterilerinin bandrolünü Nissan ödüyor. 45.990 TL’ den başlayan fiyatlarla, yeni Qashqai, versiyonlarına göre, geri görüntü kamerası, xenon farlar, deri döşeme, panaromik cam tavan ve 18 inç jantlar gibi pek çok üstün özellik sunuyor. Nissan ayrıca, 3 Haziran’dan itibaren yaza sıfırdan başlamak isteyenlere Micra ve Note modellerinde, 12 bin TL için 12 ay yüzde 0 faiz imkanı veriyor

2

Haberin Devamı