Yaşam Rengarenk Yaşam Akademisi mutluluk saçıyor

Rengarenk Yaşam Akademisi mutluluk saçıyor

Paylaş
Rengarenk Yaşam Akademisi mutluluk saçıyor

Kuantum Düşünce Tekniği Eğitmeni Anıl Şehirlioğlu ve Reiki Master Şebnem Tacigut ortaklığında kurulan Rengarenk Yaşam Akademisi'nde mutlu yaşam için rehberlik sunuluyor

Akademide, herkesin ihtiyacına göre belirlenen teknikler ve enerji uygulamalarıyla, bireysel inançlarımızdaki negatif kalıpların olumluya dönüştürülmesine aracılık ediliyor.

Akademi eğitmenleri, kendimizde ve hatta yaşadığımız mekandaki enerji seviyelerini değiştirmenin mümkün olduğunu söyleyerek, bu sayede finans, aşk ya da sağlık konularında mutluluğu yakalayan birçok danışanları olduğunu ifade ediyor.

Evrendeki her şeyin, insanların, durum ve koşulların bir enerji yansıması olduğunun ve bu enerjinin düşünce ve inanç kalıplarına bağlı olduğunun her geçen gün daha fazla farkına varılıyor. Hayatımızda bizi mutsuz eden koşulların bu konularla ilgili negatif düşünce ve inançlardan kaynaklandığını, artık daha fazla insan biliyor ve deneyimliyor. İnsanların yaşamlarını daha verimli ve mutlu kılmak üzere yola çıkan Rengarenk Yaşam Akademisi’nde uygulanan düşünce ve enerji teknikleri ile bu alanda sayısız başarı hikayesi yaşanıyor.

Rengarenk Yaşam Akademisi’nde Kuantum Düşünce Tekniği ve REİKİ gibi en fazla bilinen ve kabul görmüş tekniklerin yanı sıra, Türkiye’de çok daha az bilinen farklı uygulamalar da sunuluyor. Akademi’de enerjinin yaşamdaki etkisine şüpheyle bakan kişiler de dahil olmak üzere, her meslek ve yaştaki danışana mutluluk ve kişisel gelişim alanında adım atılmasına rehberlik ediliyor.

Akademi, çocuklar ve mekanlarla ilgili yürüttüğü farklı teknik ve enerji çalışmalarıyla da öne çıkıyor.

Kuantum Öğrenci Koçluğu ve Holistik (Bütüncül) Öğrenme Tekniği ile tüm öğrencilere, becerileri ve yetenekleri doğrultusunda etkili öğrenme ve bilgiyi ilişkilendirme yetisi kazandırılabiliyor. Başarı oranı çok yüksek olan bu teknik, bilhassa öğrenme zorluğu ve dikkat dağınıklığı sorunu yaşayan öğrencilerde önemli sonuçlar sağlıyor.

Bunun yanı sıra Rengarenk Yaşam Akademisi mekanları mevcut hayatımıza etki eden geçmiş negatif enerjilerden temizleme konusunda da Türkiye’de ender sayılabilecek bir hizmet sunuyor. Hayatlarımıza doğrudan etkisi olan ev, iş yeri gibi mekanlarımızda doğru enerjilerin akması ve bize olumlu sonuçlarla dönmesi için akademi danışanlarının mekanlarda yaptığı arındırma uygulamaları oldukça ilgi görüyor. Bu özel uygulama ve diğer tüm uygulamalar için detaylı bilgi www.rengarenkyasam.com adresinden edinilebilir.

Haberin Devamı