Magazin Renkli Sayfalar’da Sema Çelebi-Sermiyan Midyat gerginliği

Renkli Sayfalar’da Sema Çelebi-Sermiyan Midyat gerginliği

Paylaş
Renkli Sayfalar’da Sema Çelebi-Sermiyan Midyat gerginliği

'Bir Baba Hindu' filminin tanıtımı amacıyla Kanal D’de yayınlanan Renkli Sayfalar’a konuk olan Sema Çelebi ile filmin başrol oyuncusu Sermiyan Midyat arasında gerginlik yaşandı. Programın sonunda ikili barışmaya çalışsa da bu kez de 'anlayış eksikliği' konusunda küçük bir sürtüşme daha oldu

30 Eylül’de vizyona girecek filmin tanıtımının ardından, 'Bir Baba Hindu'nun senarist, yönetmen ve başrol oyuncusu Sermiyan Midyat ile Hindistanlı 2010 Dünya Güzeli Nicole Faria Renkli Sayfalar’a konuk oldu.

Sermiyan Midyat’ın filmde giydiği kostümün ütülenmesinin biraz gecikmesi üzerine yayına önce magazin dünyasının tanınan ismi Sema Çelebi alındı. Sema Çelebi yayında iken Sermiyan Midyat ve Nikole Faria stüdyoya davet edildi.

'GÖMLEKLERİNİZ 15 DAKİKAYA ÜTÜLENECEKMİŞ'

İlgi odağı ve konuşmanın bütünüyle Sermiyan Midyat ve Nikole Faria oldu. Sunucular Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt soruları yeni konuklarına yöneltince Sema Çelebi, “Gömlekleriniz 15 dakikaya kadar ütülenecekmiş” diye çıkış yaptı. Midyat, “15 dakikam var anlamına geliyor bu sanırım” diyerek karşılık verdi.

'ABSÜRT KOMEDİLER İYİ GİŞE SAĞLIYOR MU?'

Sunucular bu sürtüşmeyi fazla ciddiye almadan Bir Baba Hindu filminin oyuncuları ile sohbete devam etti. Unutulduğunu düşünen Sema Çelebi, “Ben de bir soru sorabilir miyim” diyerek Sermiyan Midyat’a “Absürt komediler iyi gişe sağlıyor mu” diye sordu.

Midyat, kendisinin başarı ölçüsü olarak gişe hasılatını esas almadığını, bu konu ile film yapımcısının ilgilendiğini ve doğru cevabı onun verebileceğini söyledi.

'SAĞLIKSIZ BİR ORTAM HİNDİSTAN'

Sema Çelebi, bir süre sonra Sema Çelebi, kendisini stüdyoda fazla hissetmeye başlamış olacak ki bu kez Hindistan’ın sağlıksız ve mikrop bulaştırma ihtimalini barındırdığı için pek çok ülkeye gitmesine rağmen Hindistan’a gitmediğini söyledi.

'GERGİNLİĞİN SEBEBİ BENSEM GİDEBİLİRİM'

Bu çıkışla birlikte ikili arasında sözlü atışmalar yaşandı. Ortam bir hayli gerginleşince, Sermiyan Midyat gerginliğe kendisinin sebep olduğunu düşünüyorsa stüdyodan ayrılabileceğini söyledi.

Tartışmalara izleyiciler de yorumları ile katıldı. Programın sonuna doğru, Sermiyan Midyat, ortamı yumuşatmak amacıyla Sema Çelebi’ye jest yapıp elini öptü.

İşte o gergin anlar...

Haberin Devamı