Bilim - Teknoloji Resident Evil Code Veronica, PS4’e mi geliyor?
Paylaş
Resident Evil Code Veronica, PS4’e mi geliyor?

Yapım Alman USK tarafından değerlendirilince oyunun PS4 için yolda olduğu haberleri ortaya çıktı.


Capcom, Resident Evil oyunlarının remastered sürümlerini çıkarmaya devam ediyor. Resident Evil 2 ve 3 hariç serinin neredeyse çoğu yapımı yenilenerek üst jenerasyon konsollarda yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde Resident Evil Revelations’ın PS4 ve Xbox One için yolda olduğunu duyurmuştuk. Bundan sonra bir remastered daha mı geliyor? Oyuncuların, seride en sevdiği yapımlardan olan Resident Evil Code Veronica, PS4’e mi geliyor?

Resident Evil Code Veronica, PS4’e mi geliyor? Peki ya Xbox One?


Claire Redfield ve Chris Redfield ile hayatta kalmaya çalıştığımız hayatta kalma korku oyunu Code Veronica, benim de yeniden en çok oynamak istediğim Resident Evil oyunlarının başında geliyor. Oyunun Alman USK sayfasında değerlendirmesi sızdı. 16 yaş üzeri olarak derecelenen oyun için demek ki hazırlıklar yapılıyor. Görsel PS4 için sızdırılmış olsa da Capcom, konsol ayrımı yapmayacaktır ve oyun Xbox One için de gelecektir. Gelişmeleri takip edip, resmi açıklamayı bekleyeceğiz.

Resident Evil Code Veronica, ilk olarak Dreamcast’e 2000‘de, Playstation 2’ye 2001‘de, Gamecube’e de 2002‘de gelmişti. Yapım, PlayStation 3 ve Xbox 360’a Resident Evil Code Veronica X HD adıyla remastered olarak gelmişti. Şimdi de oyunun PS4 ve Xbox One için gelmesi bekleniyor.

Turkcell’in 4.5G ‘si Avrupa ve Amerika’yı solladı

Haberin Devamı