Volkan Aliakar Resital
HABERİ PAYLAŞ
Haberin Devamı

Öncelikle uzun süredir böyle heyecanlı bir maç izlememiştim. İlk dakikadan son saniyeye kadar nefesimizi tuttuk. Hem Trabzonspor hem de Kayserisporlu futbolcuları yürekten kutlamak gerek. Trabzonspor ilk 18 dakika sıkıntı yaşadı. Bunun nedeni de Kayserispor’un tek etkili silahı Amrabat’ı durduramamasıydı. Ancak Ferhat’ın sakatlanıp oyundan çıkmasıyla işler değişti... Nasıl mı?

[[HAFTAYA]]

Celutska sol kanada geçip, Serkan Balcı asıl mevkii olan defansın sağında görev yapmaya başladı. Halil onun önüne, Alanzinho sol açığa monte edildi. Böylece Halil-Serkan ikilisi, Amrabat’ı etkisiz hale getirdi. Fas asıllı Hollandalı daha sonra kendini soldan sağ kanada attı. Orada da Alanzinho- Calutska duvarıyla karşılaştı. Böylece ipler tamamen Trabzonspor’un eline geçti.

Alanzinho önderliğinde fırtına gibi esmeye başlayan Bordo-Mavililer’de Burak da sahne alınca eksik kalmadı! Burak Yılmaz resitalini üç golle (biri yaklaşık yarım metre çizgiyi geçmesine rağmen sayılmadı) tamamladı. Sadece Burak’tan bahsetmek haksızlık olur. Özellikle Alanzinho ile Zokora ve Halil de takıma büyük katkı sağladı. Daha önce de dile getirdiğim gibi sadece Burak Yılmaz’ın sivrildiği bir Trabzonspor yoluna zorlanarak devam eder. Ancak dünkü gibi takım halinde sergilenen futbol; Trabzonspor’u şampiyonluğun en güçlü adayı yapar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder