Spor 'Reyes kalıyor, Forlan belki'

'Reyes kalıyor, Forlan belki'

Paylaş
'Reyes kalıyor, Forlan belki'

Atletico Madrid kulübünün spor direktörü Jose Luis Perez Caminero, "Reyes kalacak. Forlan'ın ise 4 Temmuz'a kadar vakti var" dedi

Caminero, Galatasaray’ın transfer için müzakerelere başladığı Jose Antonio Reyes ve Diego Forlan ile ilgili Cadenaser radyosuna açıklama yaptı.

Atletico Madrid kulübünün yöneticisi, "Reyes’in menajeriyle konuştum. Çünkü ilk ağızdan gitmesini değil, tam tersine kalmasını istediğimizi söylemek istiyordum.

O da bizimle kalacağını, burada mutlu olduğunu, yeni projemize güven duyduğunu, bu renklerle bağdaştığını, taraftarla mutlu olduğunu söyledi" ifadesini kullandı.

"TÜRKLER NE ANLADI BİLMİYORUM"

Galatasaray kulübü ile görüştüklerinde sadece gelen teklifleri dinlediklerini ve bunları futbolcuların menajerlerine ilettiklerini belirten Caminero, "Türkler müzakereden ne anlıyor bilmiyorum.

Biz büyük bir kulübüz gelen teklifleri dinlemek bizim zorunluluğumuz. Forlan için gelen teklifi de dinledim ve menajerine ilettim. Ama aynı zamanda 4 Temmuz’a kadar karar vermesi gerektiğini de söyledim" diye konuştu.

"FORLAN 4 TEMMUZ'A KADAR GİTMEZSE"

Atletico Madrid’in yeni sezon hazırlıkları için toplanacağı 4 Temmuz tarihini, Forlan’ın son karar tarihi olarak gösteren Caminero, "Eğer 4 Temmuz’a kadar gelen hiçbir teklifi kabul etmezse bizimle yeni sezon hazırlıklarına başlayacak ve son 4 yılda olduğu gibi bizim formamızı giyecek" dedi.

"O zaman Reyes ve Forlan’a söyledikleriniz farklı. Reyes’e kal, Forlan’a da istediğini yap dediniz. Öyle mi?" şeklindeki soruya ise Caminero, "Evet, 4 Temmuz tarihine kadar" yanıtını verdi.

8 MİLYON EURO TEKLİF EDİLMİŞ

Atletico Madrid ile iki yıllık daha sözleşmesi bulunan ve sezon başına 4,5 milyon Euro kazanan Forlan’a Galatasaray’ın sezon başına 6 milyon
Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif ettiği, Atletico Madrid’e de bonservis bedeli olarak 8 milyon Euro önerdiği iddia ediliyor.

Reyes’in ise twitter’dan gönderdiği mesajda "Onlara, bu kulüpten ayrılmam çok zor çünkü burada mutluyum dedim. Barcelona’daki finalden sonra bu kulüpte olmanın ne olduğunu çok iyi anladım. Ben kalıyorum" dediği kaydedildi.

Haberin Devamı