Spor Ribery ve Benzema'ya telekız sorgusu

Ribery ve Benzema'ya telekız sorgusu

Paylaş
Ribery ve Benzema'ya telekız sorgusu

Fransız milli futbolcular Frank Ribery ve Karim Benzema ahlak polisi tarafından Zahia Dehar isimli telekızın açıklamaları nedeniyle sorguya alındı

Zahia isimli telekız polise verdiği ifadede Bayern Münih fornası giyen Ribery, Real Madrid'de oynayan Benzema ve futbol yaşantısını Panathinaikos'da sürdüren Sidney Govou ile para karşılığında birlikte olduğunu söylemişti.

Ribery ve Benzema ile birlikte olduğu gülerde reşit olmadığını iddia eden Zahia, Cafe Zaman adlı gece kulübüne yapılan baskın sırasında sorgulanmış ve üç futbolcuyla geceliği 4 bin 500 liraya birlikte olduğunu söylemişti.

Paris ahlak polisi bu sabah iki milli futbolcuyu konu hakkında sorgulamak için Paris bürosuna çağırdı. Bu yıl 28 Şubat'ta 18 yaşına giren Dehar'ın, Ribery ile çekilmiş fotoğrafı bulunuyor.

Polis tutunaklarına göre Dehar Mart 2008'de fahişeliğe başladı. Zengin müşterilerle ve özellikle yıldız futbolcularla birlikte olarak ayda 45 bin TL kazanıyordu.

Zengin müşteriler, Dehar'ı uçakla Dubai'deki gibi lüks yerlere götürüyordu. Dehar'ın, İngiliz futbol kulüpleriyle bağlantısı olduğu da belirtiliyor.

Fransız futbolcuların suçlu bunulmaları halinde 3 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya olduğu ifade ediliyor.

ENGİN AKGÜRBÜZ/LYON (DHA)

Haberin Devamı