Spor Ribery: Vettel'i örnek alıyoruz

Ribery: Vettel'i örnek alıyoruz

Paylaş
Ribery: Vettel'i örnek alıyoruz

Bundesliga'da lider Borussia Dortmund'un 12 puan gerisinde bulunan Bayern Münih'in Fransız yıldızı Ribery, şampiyonluk yarışında F1 şampiyonu Vettel'i örnek aldıklarını söyledi

Ribery, Abendzeitung adlı gazeteye yaptığı açıklamada, daha önce puan olarak rakiplerinin gerisinde olan Vettel’in son yarışta rakiplerini geçmesinin kendisini etkilediğini, bunun, bu kadar puan geride olunmasına rağmen başarılı olunabileceğinin bir ispatı olduğunu belirterek, "Şampiyonluk yarışında Dortmund’un 12 puan gerisinde olan bizim için de bu geçerli. Vettel şimdi bizim örneğimiz" dedi.

Münih’te yayınlanan "TZ" gazetesine de konuşan Ribery, "Şansınız olduğuna inanırsanız başarılı olursunuz. Şampiyonluğu kazanabileceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Ribery, ancak şampiyonluk şansının sürmesi için de tüm maçları kazanmaları gerektiğini ifade etti. Ligde bu hafta Bayer Levekusen maçını kazanmaları gerektiğini belirten Ribery, uzun süren sakatlıktan sonra bu maçta 90 dakika boyunca oynayabileceğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı