Spor Ribery'yi baştan çıkartan kız

Ribery'yi baştan çıkartan kız

Paylaş
Ribery'yi baştan çıkartan kız

Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery ve bazı Fransız futbolcularla ilişkiye ilişkiye giren küçük yaştaki fahişe ilk kez konuştu

En az üç Fransız futbol yıldızı ile ilişkiye girmekle suçlanan küçük yaştaki fahişe bugün sessizliğini bozdu ve skandalla ilgili ilk açıklamasında "Hepsini seviyorum" ifadesini kullandı.

3 YIL HAPİS CEZASI ALABİLİR

Şu anda 18 yaşında olan Zahia Dehar, futbolcuların üç yıl hapis cezası alabileceğini duyduğunda şok olduğunu söylüyor.

RİBERY, BENZEMA VE GOVOU

Franck Ribery, Karim Benzema ve Sidney Govou'nun kendisine çok saygılı davrandıklarını söyleyen Dehar, onlarla uğraşılmamasını istediğini de belirtiyor.

ALMANYA'DA BİR OTELE GÖTÜRMÜŞ

Chelsea'nin transfer listesinde olan Ribery'nin geçtiğimiz baharda genç Fas asıllı Fransız'ı Almanya'da bir otele götürdüğü ileri sürülüyor.

Polisin soruşturmasında, Ribery'nin Zahia Dehar'a seks karşılığı 2 bin 500 Euro verdiği ve ilişkilerinin Fransa'da da devam ettiği ortaya çıktı.

Dehar, Champs Elysee'de bulunan Cafe Zaman adlı geneleve düzenlenen polis baskınında gözaltına alınan 18 kızdan biriydi.

RİBERY 3 YIL HAPİS CEZASI ALABİLİR

Fransa'da fahişelik yapmak yasal olsa da, sadece 18 yaşının üzerindekilerin bunu yapmasına izin veriliyor. Paris'te yaşayan Dehar'ın 18. yaşgünü kutlamasını da Ribery ile yaptığı öğrenildi.

Yetkililere kızla 2009 yılında birkaç ay boyunca görüştüğünü söyleyen Ribery suçlu bulunursa, 86 bin lira para cezası ve üç yıl hapis cezası alabilecek.

Milliyet

2

Haberin Devamı