Futbol Ricardo Quaresma Galatasaray derbisinde oynayacak mı?
Paylaş
Ricardo Quaresma Galatasaray derbisinde oynayacak mı?

Ricardo Quaresma, UEFA Avrupa Ligi’nde Hapoel Beer Sheva ile perşembe günü oynanacak karşılaşmada dinlendirilecek. Peki yıldız oyuncu Galatasaray'la oynanacak Süper Lig karşılaşmasına yetişebilecek mi? İşte cevabı...

Akhisar maçında sol dizine aldığı darbeler nedeniyle hafif şekilde sakatlanan Ricardo Quaresma, UEFA Avrupa Ligi’nde Hapoel Beer Sheva ile perşembe günü oynanacak karşılaşmada dinlendirilecek. Teknik Direktör Şenol Güneş, Galatasaray derbisine saklayacağı Portekizli yıldızı, Avrupa sınavında riske etmeyecek.

Güneş’in, Quaresma’nın yanı sıra Atiba ve Gökhan Gönül gibi son dönemde çok maç oynayan bazı isimleri de dinlendirmeyi düşündüğü belirlendi. Necip, Gökhan İnler ve Tolgay’ın perşembe günü ilk 11’de yer almaları bekleniyor.

Galatasaray maçında sahada olacak olan Quaresma'nın maç gününe kadar yüzde yüz hazır olacağı gelen bilgiler arasında...

ZİRVEYİ SEVİYOR


Beşiktaş, Süper Lig’de son 2 sezonda en çok zirvede yer alan takım oldu. Geçen sezon 29 hafta liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluğa ulaşan siyah-beyazlılar, bu sezon da 6 hafta rakiplerinin önünde yer aldı. Kartal son 2 sezondaki 55 haftanın 34’ünde liderlik koltuğunu kimseye kaptırmadı.

Haberin Devamı