Futbol Ricardo Quaresma: Geçmişte böyle oynasaydım 100 milyon euro ederdim
Paylaş
Ricardo Quaresma: Geçmişte böyle oynasaydım 100 milyon euro ederdim

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Quaresma, Beşiktaş ile sözleşmesinin bu yıl bittiğini ve neler olacağını bilmediğini açıklarken, "Geçmişte bu futbolu oynasaydım 100 milyon Euro ederdim" diyerek günah çıkardı

Portekiz Gazetesi Abola’ya önemli açıklamalarda bulunan Ricardo Quaresma, siyah-beyazlılarda kalmak istediğini ve burada kendisini evinde gibi hissettiğini söylese de şimdilik neler olacağını bilmediğini belirtti.

Beşiktaş’taki geleceğine dair "Neler olacağını göreceğiz. Beşiktaş’ta son yılım. Umarım yeni bir sözleşme yaparız. Bunun üzerine görüşüyoruz. Şu anda gerçekten neler olur bilmiyorum. Futbolda her şey mümkün" şeklinde konuşan Quaresma futboldaki piyasa değeri için de açıklamalar yaptı.


GEÇ GELEN TİRAF


Şu sıralar bir çok futbolcuya 60-70 milyon Euro fiyat biçildiğini hatırlatan 33 yaşındaki oyuncu; "Hayatı zamanla öğreniyorsunuz. Bazen kendi kendime düşünüyorum. Geçmişte bu futbolu oynasaydım 100 milyon Euro ederdim. Şu sıralar herkese 60-70 milyon Euro fiyat biçiliyor. Bana da 100 milyona yakın bir fiyat biçilirdi" diye konuştu.

Haberin Devamı