Magazin Ricky Martin Bursa'da Türk hamamında stres attı

Ricky Martin Bursa'da Türk hamamında stres attı

Paylaş
Ricky Martin Bursa'da Türk hamamında stres attı

Bursa Festivali kapsamında bu gece konser verecek olan dünyaca ünlü pop şarkıcısı Ricky Martin için bir otelin üçüncü katı özel olarak kapatıldı

Türk hamamında stres atan ve sempatik tavırlarıyla beğeni toplayan Martin, otelde özel yer yerine diğer konuklarla birlikte yemek yedi. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 50’nci Uluslararası Bursa Festivali kapsamında bu gece Merinos Stadı’nda konser verecek olan Ricky Martin, dün akşam saatlerinde kente geldi.

İstanbul’dan Bursa’ya gelen Martin’i taşıyan özel bir firmaya ait helikopter, Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü’nün helikopter pistine indi. Helikopterden inen ünlü şarkıcı, Tıp Fakültesi’nin bahçesinde bekleyen çok sayıda vatandaşın sevgi gösterisi ile karşılaştı. Bunun üzerine vatandaşların bulunduğu bölüme yürüyen Martin, burada küçük bir çocuğu kucağına alarak bir süre sevdi. Sempatik hareketleriyle Bursalıların beğenisini kazanan şarkıcı, kendisini bekleyen özel araçla Holiday Inn Otel’e geçti.

OTELİN 3 KATI ÖZEL OLARAK KAPATILDI

Holiday Inn Oteli’nde de ünlü sanatçı için 3 kat tamamen kapatıldı. Mütevazı tavırlarıyla büyük beğeni toplayan Martin, akşam yemeğini de kendisine özel olarak hazırlanan yerde değil, otelin diğer konuklarıyla birlikte yemeği tercih etti. Holiday Inn Hotel Bursa yetkilisi Özkan Özek, bugüne kadar birçok yıldızı otellerinde misafir ettiklerini belirterek, Ricky Martin’in İstanbul’daki konseri öncesi konakladığı otel yetkilileri ile görüştüklerini ve ünlü yıldız hakkında bilgiler aldıklarını söyledi. Özek, "Ricky Martin’in özel tercihleri arasında vanilyalı dondurma ve Evian marka su olduğunu öğrendik. Hazırlıklarımız arasında bunları da bulundurduk. İlk akşam yemeğinde kendisine sunduğumuzda kendisi oldukça şaşırdı ve bizlere teşekkür etti" dedi.

TÜRK HAMAMINDA STRES ATTI

Rickiy Martin, Holiday Inn Hotel’in Türk hamamı ve spa tesisinde stres attı. Sanatçı, Türk hamamının ardından yaklaşık 1 saat süren özel masaj yaptırdı.

Haberin Devamı