Magazin Ricky Martin iskenderi reddetti

Ricky Martin iskenderi reddetti

Paylaş
Ricky Martin iskenderi reddetti

İstanbul'un ardından sahne alacağı Bursa'ya geçen Ricky Martin'in, kentte geçirdiği günle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı

Yaklaşık 1,5 milyon lira bütçeli Uluslararası Bursa Festivali kapsamında bu gece konser verecek olan Ricky Martin, Bursa'ya dün gitmişti.

Haberin Devamı

Porto Rikolu şarkıcının konakladığı otelde günü nasıl geçirdiğine ilişkin bilgiler gün yüzüne çıktı.

Sabah kahvaltısını odasında yapmayı tercih eden Ricky Martin, otelin konuklarının taleplerini de geri çevirmeyerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Konakladığı otelde sauna ve Türk hamamından faydalanan Rizky Martin, özel masörün yaptığı masajla yorgunluğunu attı.

>> RİCKY MARTİN İSTANBUL'U SALLADI

>> HAMAMDA STRES ATTI


Yorgun olduğu için otelin SPA hizmetinden yararlanan ünlü şarkıcı, sauna ve Türk hamamında, yaklaşık bir saatini geçirdi. Ricky Martin, kendisi için özel olarak getirilen masörün yaptığı masajla İstanbul'un yorgunluğunu attı.

Daha sonra restoran kısmına geçen Porto Rikolu ses sanatçısı, burada kendisi için hazırlanan özel bölüm yerine, diğer konukların bulunduğu kısımda yemeğini yedi. Bursa'ya gelmeden hakkında bilgi aldığı iskender kebabı, yağlı olduğu ve diyet yaptığı için reddeden Martin, bunun yerine bol salata ve tavuğu tercih etti. Martin'in İstanbul'da yediği lahmacunu çok beğendiği öğrenildi.

ÖZEL DONDURMA

Haberin Devamı

Otel yetkilileri, Martin'e, çok sevdiğini öğrendikleri vanilyalı dondurmadan ikram etti. Kendisi için özel hazırlanan dondurmayı sevdiğini belirten pop şarkıcısı, otel görevlilerine teşekkür etti.

"ÇOK ANLAYIŞLI VE MÜTEVAZI"

Otel yetkilileri, Ricky Martin'in tahmin ettiklerinin dışında mütevazı bir kişi olduğunu belirterek, ''Çok anlayışlı. Kendisine özel bir ayrım yapılmasını istemiyor'' dedi.

Merinos Stadı'nda, bu gece 21.15'te sahne alacak ünlü şarkıcının, geceyi Bursa'ya geçireceği ve yarın sabah saatlerinde kentten ayrılacağı bildirildi.