Magazin Ricky'den 'erotik konser'

Ricky'den 'erotik konser'

Paylaş
Ricky'den 'erotik konser'

Kuruçeşme'de konser verecek olan Ricky Martin, "Benim müziğim, cazı, baleyi, dansı herşeyi birleştiriyor. Aynı zamanda erotik de olacak" dedi

İstanbul'da bulunan ve yarın (18 Haziran Cumartesi) Kuruçeşme'de vereceği konser için hazırlıklarını sürdüren Dünyaca ünlü Porto Riko'lu sanatçı Ricky Martin bugün gazetecilerin karşısına çıktı.

'MUHTEŞEM ŞEYLER OLACAK'

Haberin Devamı

Ortaköy'de kaldığı otelde basın toplantısı düzenleyen Martin, "Bu muhteşem ülkede daha fazla zaman geçirmek ve gezip görmek istiyorum " şeklinde konuştu. Yarın vereceği konserde insanların heyecanını görmek için sabırsızlandığını belirten Martin, Porto Riko'da başladığı turnesine Kanada ve Meksika'yla devam ettiğini belirterek, "Her yer için farklı şeyler yapıyoruz. Burada da muhteşem şeyler olacak. Yaz karnavalı gibi olacak" dedi.

Kendisi için müziğin bir vizyon olduğunu söyleyen Martin, "Benim müziğim, cazı, baleyi, dansı herşeyi birleştiriyor. Aynı zamanda erotik de olacak. Eğlenceli aynı zamanda. Seyirci de bu gösterinin bir parçası olacak. Hep beraber bu konseri gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

ÇOCUK BARINMA MERKEZİ VAR

Porto Riko'da bir çocuk barınma merkezi kurduğunu söyleyen Martin, " Hayalim bu projeyi bütün dünyada gerçekleştirmek. Buna Türkiye'yi de dahil etmek istiyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Martin, bir soru üzerine yanında 2008 yılında taşıyıcı anne vasıtasıyla dünyaya gelen ikiz çocukları Matteo ve Valentino’yu turne uzun süreceği için yanında getirmediğini, annesine bıraktığını açıkladı. Organizatör Ahmet San tarafından Türkiye'ye getirilen Martin'in yarın İstanbul'da ve ertesi gün de Bursa'da birer konser vermesi planlanıyor.

Özgür ALTUNCU - Zafer KARAKOÇ - İSTANBUL DHA