Spor Rıdvan ameliyat oldu

Rıdvan ameliyat oldu

Paylaş
Rıdvan ameliyat oldu

Beşiktaş'ın genç yıldızı Rıdvan, Manisaspor karşılaşmasında ayağı kırıldıktan sonra gözyaşlarına hakim olamadı

Karşılaşmanın 45. dakikasında rakibi ile girdiği bir ikili mücadele sırasında sol ayak bileği kırılan genç futbolcu Rıdvan, Siyah-Beyazlılar camiada büyük üzüntü yarattı. Gözyaşlarına hakim olamayan Rıdvan başarılı bir ameliyat geçirdi.

AMELİYAT OLDU

Haberin Devamı

Sol ayak fibula kemiği kırılan ve bileğinde de çıkmaya bağlı bağlarda kopma meydana gelen Rıdvan Şimşek’in başarılı bir ameliyat geçirdiği açıklandı.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, operasyonu gerçekleştiren Doç. Dr. Şenol Akman ile birlikte ameliyat sonrası çekilen filmleri kontrol ettiklerini belirterek, "Filmlerde kırığın güzel bir şekilde tespit edildiğini gördük. Başarılı bir ameliyat geçirdi. Annesi, babası ve kardeşleri yanındalar. Ağır bir ameliyat oldu, bu nedenle taburcu olması Pazartesi veya Salı gününü bulur" diye konuştu.

Rıdvan’ın iyileşmesi ve çalışmalara başlamasının en az 6 ayı bulacağını anlatan Düren, "Bu süre kırıktan değil, bilekteki bağ probleminden kaynaklanıyor. İyileşme sürecini de kırık değil, bilekteki tahribat uzatacak. Sanırım Rıdvan gelecek sezonun ikinci yarısında aramızda olacak" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı