Gündem 'Rıdvan arkadaş kurbanı'

'Rıdvan arkadaş kurbanı'

Paylaş
'Rıdvan arkadaş kurbanı'

Telekulak operasyonunda dün gözaltına alınıp bugün serbest bırakılan Rıdvan Dilmen'in avukatı konuştu

Avukat Serdar Ölmez, yasadışı dinleme soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve bugün serbest bırakılan eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen'in de mağdur olduğunu iddia etti. Ölmez, “Müvekkilim yanlış arkadaş tanımanın kurbanı. Yanlış kişilerle arkadaşlık kurduğu için mağdur. Kimseyi dinletme gibi bir olayı yok” dedi.

KISKANÇ RIDVAN 'TELEKULAK' OLDU

Haberin Devamı

Avukat Serdar Ölmez, İstanbul Emniyet Müdürlüğü çıkışında gazetcilere yaptığı açıklamada, dosyada Rıdvan Dilmen'le ilgili kesinlikle bir telefon dinlemesi olmadığını söyledi. Ölmez, “Değil Tanju, hiçkimseyle ilgili dosyada telefon dinlemesi yok. Birileri tarafından kullanılmak istenmesi bu işlerden anlamaması nedeniyle bir mağduriyet söz konusu. Bilinçli olarak yapılan bir şey yok. Müvekkilim yanlış arkadaş tanımanın kurbanı. Yanlış kişilerle arkadaşlık kurduğu için mağdur. Kimseyi dinletme gibi bir olayı yok. Dilmen'in biraz morali bozuk ama art niyet olmadığı için gayet dinç” dedi.

Öteyandan işadamı E.G,, de savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. E.G'nin de gün içinde savcıya ifade vermesi bekleniyor.

Elvan EZBER/İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı