Spor Rıdvan, Daum'u topa tuttu

Rıdvan, Daum'u topa tuttu

Paylaş
Rıdvan, Daum'u topa tuttu

Rıdvan, Daum'u topa tuttu

Fenerbahçe-Bursaspor maçı sonrası Süper Lig’in zirvesindeki taşlar yerinden oynarken, Milliyet gazetesi yazarı ve NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

90 dakikayla ilgili yorumu esnasında Sarı-Lacivertliler’in teknik patronu Christoph Daum için ayrı bir parantez açan Dilmen, “Daum geçen hafta Almanya’da çok enteresan bir açıklama yaptı. ‘Alman Milli Takımı’nın başında Oliver Bierhoff gibi süper bir menacer var. Bierhoff teknik direktörüne çok yardımcı oluyor. Benim de böyle bir menacere ihtiyacım var’ dedi. Ancak Türkiye’de bu açıklama es geçildi. Bana göre Daum’un bu ifadesinden şu anlaşılıyor; ‘Bende böyle bir menacer yok!”

Alman hocanın, bu açıklamalarıyla Fenerbahçe Yönetimi’ne mesaj verme amacında olduğunun altını çizen Dilmen, sezon başından bu yana sportif direktör Aykut Kocaman’ın varlığından rahatsız olduğu ileri sürülen Daum’un, iddiaları doğruladığını ima etti.

‘Güiza’yı Çıkarmamalıydı’

Güiza’nın oyundan alınmasını da eleştiren ünlü yorumcu, “40 bin kişi istedi diye Güiza’yı çıkarmayacaksın. Onu çıkardığın anda Güiza’yı kaybedersin. Hatta yanındakileri de kaybedersin. Bugün bana yarın sana!.. Güiza oyunda kalmalıydı. Onu alarak takımın psikolojisini olumsuz etkiledi. Seyirci istedi diye oyuncu değiştirilmez. Seyirciye yeniliyorsun. Seyirciye yenilen teknik direktör, teknik direktör değildir!” diyerek, Daum’u topa tuttu.

‘Semih Şentürk Satılmalı!’

Dilmen, Semih Şentürk için de, “Semih, Fenerbahçe kulübüne zarar vermektedir. Kendisi dışında gelişen olaylar nedeniyle kulübe zarar vermektedir. Kimi alırsan al, Semih kenarda oturduğu sürece sorun olacaktır. Bir Semih hayranı Rıdvan Dilmen olarak onun satılmasını öneriyorum” diyerek çok tartışılacak bir yorum daha yaptı.

Haberin Devamı

Fanatik