Spor Rıdvan Dilmen: Carlos tehdit etmeseydi...

Rıdvan Dilmen: Carlos tehdit etmeseydi...

Paylaş
Rıdvan Dilmen: Carlos tehdit etmeseydi...

Yorumcu Rıdvan Dilmen Fenerbahçe-Akhisar Belediyespor maçını değerlendirdi

Rıdvan Dilmen'in sözleri şu şekilde:

21 hafta tamamlandı. Balıkesirspor - Galatasaray maçı ve bu maç en büyük sürpriz yaşanan maçlar diyebilirim bu sezonki.

İddialı konuşup yanıldığım maçlardan bitanesi. Ben en kötü Fenerbahçe mutlaka 2. golü bulur diyordum. Hatta Akhisar'ın puan alması için tek şansının 2. golü atması gerektiğini düşünüyorum.

1-0'dan sonra hiç çıkamayan bir Akhisar vardı. Roberto Carlos oyuna müdahale etti. Lua Lua'yı Vaz te'yi aldı. Bekleyip yiyeceğime hücum yapıp yiyeyim dedi. Roberto Carlos bugün 1-1'e razı değildi.

Bir teknik direktör 1-1'ken ceza sahasına bu kadar orta geliyorken, çılgınlık yaptı. "Bekleyerek yenileceğime hücum yaparak yenileyim" dedi. Değişikliklerden sonra 3-4 tane de pozisyon buldu.

Defans yaparken "gol yedim, yiyeceğim" derken bir anda ofansif oyuncular alan Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe kalesinde tehlikelere dönüştü.

Gaziantepspor - Fenerbahçe maçının ilk yarısı ve 2. yarısını koyalım. Tabii ki bugün sürpriz oldu. Akhisar'ı alkışlamak, saygı duymak lazım.

Geçen hafta puan aslanın ağzında dedik... Eskişehir Beşiktaş'tan galibiyet aldı, Akhisar Bld Fenerbahçe'den puan aldı. Bize bir şey olmaz diyenler haksız değillerdi ama ciddi de değillerdi.

Roberto Carlos tehdit etmeseydi, Fenerbahçe bir şekilde 2'yi bulacaktı. Ama Carlos yenilmeyi göze aldı ve kazandı.

Tartışılan pozisyonlar var ama hakemlik bir şey yok... Fenerbahçe biraz açıldığında Egemen kart gördü, Alves savunma arkasına yetişemedi defolar ortaya çıktı.

İsmail Kartal'ın asıl müdahale etmesi gereken konu Fenerbahçe tecrübeli olmasına rağmen son bölümde dağınık ve telaşlı hücum etti... Fenerbahçe'nin ön alan oyuncularında oyun ve sonuç anlamında istikrar yok.

Haberin Devamı