Spor Rıdvan Dilmen'den flaş açıklamalar: Hesap soran yok mu!

Rıdvan Dilmen'den flaş açıklamalar: Hesap soran yok mu!

Paylaş
Rıdvan Dilmen'den flaş açıklamalar: Hesap soran yok mu!

Türkiye'nin önde gelen Spor yorumcularından Rıdvan Dilmen Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanan ve 1-1 sona eren Gaziantepspor - Fenerbahçe maçını değerlendirdi

NTVSpor'da yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 22. haftasında Gaziantepspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve 1-1 sona eren maçı değerlendirdi.

İşte Dilmen'in dikkat çeken sözleri: "Maçı hangi kanal veriyor? Türkiye Ligi mi? Ya nasıl bir Türkiye Ligi... Ben Fatih Terim olsam ne adam yollarım oraya ne de kendim seyrederim. Antep'te 9 yabancı oynuyor ve ne ilginç ki bundan da en çok yakınan Bülent Uygun.

Bu tür başarısız sezonu yaşamış bir büyük takım oyuncusuyum. Hissediyorum, anlıyorum ve gözlemliyorum. Üstelik bir de bu hocayı tanıyorum. Uzatmaları oynuyor Fenerbahçe. Hiçbir hedefi yok. İki takımın da hocası bu maçtan sonra mutsuzdur. Küme düşmeme mücadelesi veren bir takım olan Gaziantepspor’un daha üretken olması lazım. Fenerbahçe iki puan kaybetti. Zaten yarışta yok, zaten büyük takım oyuncusu “3. olayım da ön eleme oynayayım” demez.




GOLÜN DIŞINDA BİR ŞEY YOK


O kadar çarpık şeyler var ki. Fenerbahçe’de bir oyuncu var, o hafta oynayıp, oynayacağını kimse bilmiyor. Ne yapacağını, neden oynamadığını, ne olacağını kimse bilmiyor. Niye oynamıyor Van Persie? İsmail Köybaşı son dakikalardaki frikik saçmalığı dışında takımın en iyisiydi. Maç boyunca 2.5 pozisyon var. Güzel zeminde daha iyi oyun olmalıydı. Fenerbahçe’nin attığı gol muazzam bir gol, onun dışında bir şey yok.

ADALET KALMADI!


Devre arasından itibaren Fenerbahçe yönetimi bu işleri nasıl göremedi anlamıyorum. Bir teknik direktör düşünün ki büyük tecrübesine rağmen daha haftalar öncesinden bu takıma güvenmediğini beyan etmiş. İnanmadığı askerlerle savaşa giden bir komutan gibi. Rotasyon da kurtarmıyor seni. Adaletli seçmeler de kalmadı. Adalet de koymuyor.

VAN PERSİE'YE KİMSE HESAP SORMUYOR MU?


Fernandao iyi durumdaysa kesiyor Van Persie’yi oynatıyor. O zaten canı isterse oynuyor. Bu büyük bir kulüp. Burada bu adama kimse gidip bir şey demiyor mu, sormuyor mu? Deplasmanlarda yok. Deplasman yasağı mı var Van Persie’nin? 1.5 yıldır bu oyuncuyla ilgili bir tedbir alınmadı. İster 30 ister 70 atsın. Oynadıkları kulübün kıymetini bilmeyen oyuncuyla devam etmeyeceksin.




Abdullah Avcı puan kaybediyor. Takımı için bir kötü söz söyledi mi? Nerede şimdi Başakşehir, Fenerbahçe’nin çok önünde, liderin ensesine. Böyle bir hoca bir tarafta, bir de buradaki Advocaat. Fenerbahçelilerin çoğunun bugün ekran karşısında maç izlediğini tahmin etmiyorum. Volkan Şen ilk 11 oyuncusu mu, Sow kanat oyuncusu mu, Josef ve Mehmet Topal birlikte oynayan oyuncular mı, anlayamadık. Tüm mesajları Advocaat’ın “Beni kovun, gönderin” üzerine. Ya basın toplantılarını izlemiyorlar, ya da takip etmiyorlar.

BU HOCAYLA DEVAM ETMEK KAN KAYBIDIR


İddia ediyorum Fenerbahçeli oyunculara mikrofon uzatsınlar, kaç puanları var bilemezler. Alt sıralardaki Kayserispor ve Gaziantepspor’a puan kaytırdılar. Bursapor’a yenildiler. Bu oyuncuları, bu hale iten bir teknik direktör var. Advocaat gibi “İstemezlerse giderim” diyen bir hoca olsam onun gibi sözleşmemde özel bir madde yoksa ayrılırım. Bu hocayla yola devam etmek kan kaybıdır. Geleceği de kaybedersiniz.

Teknik direktörler oyuncuları medyada ortaya atarlarsa Bursa'da olduğu gibi bıçak çekerler. Ancak, oynadığı kulübün değerini bilmeyen bu oyuncularla da devam etmeyeceksin. Ersun Yanal'la başlayıp İsmail hocayla devam etmek, Vitor Pereira'yla başlayıp Advocaat ile devam etmek olmaz.

Git Aykut Kocaman'la anlaş, şimdiden anlaş... Yapılanmayı yap, ne olacaksa olsun, önümüzdeki yılı kaçırma. Kadroyu kursun. Göreceksiniz puan farkı 15’ten aşağı olmaz sezon sonunda. Oyuncu sezon bitsin diye uğraşıyor. Burada Aziz Yıldırım’ın bu işi çözmesi lazım. Ama tren kaçtı artık. Mesele önümüzdeki yılı kaybetme.

Haberin Devamı