Spor Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a hoca önerisi

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a hoca önerisi

Paylaş
Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a hoca önerisi

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenildiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu

Galatasaray'ın yenildiği maçın ardından Rıdvan Dilmen, takımın başına getirilmesi gereken teknik direktörü açıkladı.

"TUDOR BU TAKIMA FAZLA GÜVENİYOR"

Rıdvan Dilmen şu açıklamaları yaptı:

Galatasaray'da oyuncular inanmıyor. Tudor, bu takıma fazla güveniyor, her şeyi oynayabiliyor zannediyor. Muslera son topta ceza alanına giriyor, oyuncular pas yapıyor. Taç oluyor, hala tacı kısa kullanıyorlar.
Biz görüyoruz da gerçekleri, oyuncu görmüyor mu? Feghouli de, Muslera da, Maicon da, Linnes de, Yasin de, Tudor birkaç maç sonra gidecek diye düşünüyor.

"FATİH TERİM GELMELİ, TUDOR GİTMELİ"

Bu takımın en büyük şanssızlığı, Fatih Terim'in milli takımın başında olmaması. Galatasaray ile çok bütünleşmiş bir teknik adam. Tudor çok başarılı da olsa, Terim konuşulur.
Fatih Terim gelirse, Galatasaray'ın şampiyonluk şansını bir Fenerbahçeli olarak yükseltirim. Fatih Terim %99 gelmeli, ama Tudor %100 gitmeli. Ben Galatasaray başkanı olsam, Fatih Terim'i alırım. Ama bir rakip olarak, Fatih Terim'i istemem.

Galatasaray daha ikinciliğe düşmüşken, bir gün sonra üçüncülüğe de düşmeden, bir an önce arayışlarını yapsın. Yarın bir gün beşinciliğe de düşebilir bir anda Maalesef Tudor'un gitme zamanı geldi.

Haberin Devamı