Yaşam Rihanna’dan kırmızı ruj sürme dersi

Rihanna’dan kırmızı ruj sürme dersi

Paylaş
Rihanna’dan kırmızı ruj sürme dersi

Şarkıcılıktan oyunculuğa transfer olduktan sonra şimdilerde kozmetik dünyasının yeni patroniçesi olma yolunda ilerleyen Rihanna kendi güzellik markası Fenty Beauty’nin ruju için video çekti.

Multi-yetenekli süperstar Rihanna’yı bu kez de güzellik videosunun yıldızı olarak buluyoruz. Fenty Beauty ile kendi güzellik imzasını atan Riri, tescillenen güzellik imparatorluğuna makyajın kült ögesi olan kırmızı ruju eklemeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta ilk likit mat rujunu, sosyal medya üzerinden duyuran Riri, geç olmadan kırmızı rujunu kendi dudaklarında da paylaştı.



Stil ikonu, Stunna adını verdiği çarpıcı kırmızı rujuna, logo şeklindeki gösterişli D&G güneş gözlükleriyle eşlik etti. Cüretkar stilini Instagram üzerinde gösterdikten hemen sonra, Bad Gal lakaplı Rihanna güzellik blogger’larına meydan okuyan bir makyaj videosu çekti. Arkada kendi şarkısı Watch N' Learn çalarken güzellik gurusu, kusursuz kırmızı dudaklarının sırrını paylaştı. Rihanna, önce dudak hatlarını belirlerken, ardından dudağının içini boyadı, kalp şeklindeki üst dudağıyla özenle ilgilendikten sonra dudak kenarlarının dışına da çıkarak dudaklarını küçük bir hileyle daha da büyük görünmesini sağladı.



Fenty Beauty’nin kraliçesi, Instagram’da paylaştığı kırmızı ruj videosunun altında kendisine gülünmemesini rica ederek, mütevaziliğini kanıtladı. Son olarak güzellik blogger’larının tacına gözünü diken Rihanna’nın, keşfetmediğimiz başka gizli yeteneği var mı merak ediyoruz!

Haberin Devamı