Magazin Rihanna konseri

Rihanna konseri

Paylaş
Rihanna konseri

15 bin kişi Rihanna'yı izlemek için Kuruçeşme Arena'ya akın etti

Basın mensuplarının alınmadığı konser öncesi sanatçının hayranları sabah saatlerinden itibaren konser alanı kapısının önünde yaklaşık 1 kilometre kuyruk oluşturdu.

Haberin Devamı

Rihanna’yı görmek için Antalya, İzmir hatta Trabzon'dan bile gelen hayranları vardı. Konser, 10 dakika gecikmeli 21:40'da başladı.

Nefesler tutuldu ve sislerin arasında Rihanna simsiyah kostümüyle Boğaz’ı selamladı.Hard şarkısıyla başlayan konser Rihanna'nın yeni ve eski albümlerinden en gözde şarkılarla devam etti.

BİKİNİ ALTIYLA SAHNEYE ÇIKTI

Seksi şarkıcı sahneye siyah yüksek belli bir bikini altı, siyah büstiyer ve diz üstü çizmeleriyle çıktı.Tüm konser boyunca da aynı kostümü üzerinden çıkarmadı.

Sarı saçları sempatik tavırlarıyla herkesin beğenisini toplayan şarkıcı özelikle sahne önündeki tüm izleyicileriyle neredeyse göz göze şarkı söyledi.

Sahnede yaklaşık 80 dakika kalan Rihanna konserin son şarkısı Umbrella’yı o sırada yağmur yerine konser alanının dört bir yerinden patlatılan kırmızı konfetilerin altında söyledi.

Haberin Devamı

Sahnede pek fazla konuşmayan Barbadoslu genç şarkıcı sadece İstanbul’u ve Türkleri çok sevdiğini ve tekrar konser vermek için geleceğini söyledi.

DEV EKRAN DESTEĞİ

Kuruçeşme Arena’yı gidenler bilir 15 bin kişinden fazla kapasiteye sahip yani oldukça büyük bir alan. Fakat Arena’da konseri önlerden ya da VIP’den izlemiyorsanız büyük bir sıkıntı doğuyor.

Sahneyi tam anlamıyla izleyebilmek biraz zulüm olabiliyor. Neyse ki bu sene Arena’ya tam 5 tane dev ekran kurulmuş. Sahneyi rahat izleyemeyenler için.

TRAFİK FELÇ OLDU

Rihanna konseri zaten yoğun olan İstanbul trafiğini neredeyse iki katına çıkardı. Beşiktaş – Bebek arası 17.00’dan gece yarısı 01.00’a kadar trafik felç oldu.Konser çıkışı Ulus hatta Etiler bile trafikten nasibini aldı.

KONSERE ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Kuruçeşme Arena'yı dolduran izleyiciler arasında ünlü isimler ve İstanbul sosyetesinin önde gelen simaları göze çarpıyordu.

Demet Akalın, İbrahim Kutluay'ın eşi demet Şener Kutluay, sosyetik güzel Derin Mermerci, ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, Sema Çelebi, Naz Elmas, Demet Evgar, Nil Karaibrahimgil, Şahan Gökbakar, Yalın, Nihat Odabaşı ve Aysun Kayacı konseri izleyenler arasındaydı.

HÜRRİYET