Spor Rijkaard dünyaevine girdi

Rijkaard dünyaevine girdi

Paylaş
Rijkaard dünyaevine girdi

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, bir süredir birlikte yaşadığı Stephanie Rucker ile Amsterdam'da dünyaevine girdi

Uzun süredir birlikte olduğu Stephanie Rucker ile evliliğe ilk imzayı Arena Otel'de düzenlenen sade törenle atarken, Hollandalı teknik adam ve yeni eşi gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in de davetli olduğu fakat katılamadığı törende Frank Rijkaard'ı, yardımcısı Johan Neeskens, Hollandalı eski futbolcular Marco Van Basten, Aron Winter, Ruud Gullit yalnız bırakmadı.

Yaklaşık 170 kişinin katıldığı törende Galatasaray'ı Kaleci Antrenörü Nezihi Ali Boloğlu eşi ile birlikte temsil etti. Basın mensuplarına kapalı yapılan törende, görüntü alma izni verilmedi.

Bu evlilik, Frank Rijkaard'ın ikinci evliliği oldu. Monique ile yaptığı ikinci evliliği 19 yıl süren teknik hoca, Barcelona'da ki teknik direktörlük döneminde çocuklarına bakıcılık yapan çocuk bakıcısı Stephanie Rucker'e gönlünü kaptırmış ve bu nedenden dolayı da geçen yıl ikinci evliliğini sona erdirmişti.

İkinci evliliğinden bir kız ve bir erkek çocuk olan Frank Rijkaard'ın geçen yıl da Rucker'den Santi isimli bir oğlu dünyaya geldi.

Fatih ÖZYAR/AMSTERDAM (DHA)

Haberin Devamı