Spor Rijkaard mutlu Güneş keyifsiz

Rijkaard mutlu Güneş keyifsiz

Paylaş
Rijkaard mutlu Güneş keyifsiz

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, eksik bir kadro ile Trabzonspor'u yendikleri için çok mutlu olduğunu söylerken Güneş'in keyifsiz olduğu görüldü

Hollandalı çalıştırıcı, “Trabzonspor ligin güçlü takımlarından biri. Böyle bir takım karşısında kazanmak çok güzel. Ziraat Türkiye Kupası’nda da iddialayız. Hedefimiz oynadığımız tüm kulvarlarda şampiyonluk. Özellikle ilk yarıda ve ikinci yarının başında çok iyi oynadık. Oyuncularımı kutluyorum. Süper Lig’in ikinci devresinde her şey bambaşka olacak. Takıma takviye yapmayı da düşünüyoruz. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

'ETKİLİ OLAMADIK'

Süper Lig’de Fenerbahçe’ye yenildikten sonra, sahaya eksik bir kadro ile çıkan Galatasaray’a karşı da Ziraat Türkiye Kupası’nda kaybeden Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş’in keyfi kaçtı.

Tecrübeli çalıştırıcı, ilk yarıda çok kötü oynadıklarını belirterek “Etkili olamadık. İkinci devrenin başında golü yedik. Daha sonra farkı bire indirdik. Skoru dengeleyecek pozisyonları yakaladık, fakat değerlendiremedik. Çok üzgünüm. Takımda bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. Taraftarımız umutsuzluğa kapılmasın. Takımı düzeltmek için her şeyi yapacağız” diye konuştu.