Spor Rijkaard öfkeli, Daum havalarda

Rijkaard öfkeli, Daum havalarda

Paylaş
Rijkaard öfkeli, Daum havalarda

Rijkaard öfkeli, Daum havalarda

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, maç sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Servet’in yeterince iyi mücadele etmedikleri yönündeki sözlerinin hatırlatılması üzerine, oyuncusunun yaptığı değerlendirmeye sinirlendi.

Haberin Devamı

Hollandalı hoca “Sahada farklı şekillerde mücadele edebilirsiniz. Yüreğinizle oynayıp, çok çalışıp, çok koşabilirsiniz. İkincisi ise biraz beyninizi kullanıp, kalitenizi gösterebilirsiniz. Sakinliğini korumanız, oyunu açmanız gerekir. Bir derbiden sonra oyuncumuzun böyle söylemesi üzücü bir durum” diye konuştu.

Yediği hatalı golle maçın gündemindeki isim olan kaleci Leo Franco’nun hedef gösterilmemesi gerektiğini vurgulayan Frank Rijkaard, bu yenilgi sonrası şampiyonluk yarışında işlerinin zorlaştığını sözlerine ekledi.

DAUM: HAK ETTİK

Derbi zaferi sonrası büyük sevinç yaşayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, oyuncularının verdiği taktiğe göre iyi oynadığını ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Alman hoca şöyle konuştu: “Orta sahada rakipten daha iyiydik. Böyle bir maçı kazanmak için iyi bir kaleciye de ihtiyacımız var. Volkan Demirel’in yaptığı kurtarışı olağanüstüydü. Bu maçta oynayan her futbolcumuz giydiği Fenerbahçe formasının hakkını verdi. Zor bir dönem yaşadık. Sezon sonuna doğru gidiyoruz. Bu dönemlerde sinirlerinize hakim olmanız lazım. Önümüzdeki maçlarda takımın bu şekilde oynayacağına eminim. Artık bizi final maçları bekliyor. Bu galibiyetle iyi bir avantaj yakaladık. Daha yapacak şeylerimiz var. Bugünkü galibiyetin tadını her Fenerbahçeli çıkarsın, ama ben önümüzdeki maçı düşünüyorum.”