Spor Rijkaard'dan Servet yorumu

Rijkaard'dan Servet yorumu

Paylaş
Rijkaard'dan Servet yorumu

Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard, Atletico Madrid'in deplasmanda iyi oynayan bir takım olduğunu belirterek, ona göre hazırlandıklarını söyledi

Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard ve Dos Santos, Avrupa Ligi'ndeki Atletico Madrid maçı öncesinde Florya'da basın toplantısı düzenledi.

Sakatlıklardan yana dertli olan Rijkaard kadroya karar vermek için son ana kadar bekleyeceğini ifade ederek, "Şu an için dürüst olmam gerekirse sakatlar hakkında yüzde yüz bir şey bilmiyorum. Bizim için önemli olan öncelikle fiziksel olarak iyi olanlarla devam edebilmek" şeklinde konuştu.

"ARDA'NIN FORVET OYNAMASINDE MANTIK GİZLİ"

Arda'nın son maçlarda forvet oynaması ile ilgili açıklamalarda da bulunan Rijkaard, "Arda forvette oynarken de o formasyonun arkasında bir mantık gizliydi. Arda oynarken herkes ne yapmasını gerektiğini biliyordu. Önemli olan bireysel ve takım performansının iyi olabilmesi" diye konuştu.

SERVET 'BELKİ' OYNAYACAK

Öte yandan Servet'in oynayıp oynamayacağı sorusuna Rijkaard, 'Belki' yanıtını verirken,

Hollandalı teknik adam A.Madrid'in en tehlikeli silahlarından Aguero'nun hasta olması ve oynayıp oynamayacağının belirsiz olması hakkında ise "Aguero çok tehlikeli bir oyuncu. Şu an onun sağlığı ile ilgili durumun doğru olup olmadığını biliyorum. Ama oynarsa bizim için tehlike yaratacak bir oyuncu" dedi.

DOS SANTOS: ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR

Rijkaard'dan önce söz alan Dos Santos ise Atletico Madrid'in saygı duyulması gereken kaliteli bir ekip olduğunu, maçın çok zor geçeceğini söyledi. Santos şöyle konuştu; "Tabii ki çok önemli ve çok zor bir maç bizi bekliyor. Orada oynadığımız iyi bir oyun var, iyi bir sonuçla döndük.

Benim yapmam gereken ne olursa olsun oynayacakmışım gibi kendimi hazırlamak. Ama ilk 11'de sahaya çıkıp çıkmayacağımın kararını hocamız verecek."

Meksikalı oyuncu, bir soru üzerine Türk yemeklerinin inanılmaz güzel olduğunu ve Meksika mutfağı gibi olduğunu belirtti.

Haberin Devamı