Spor 'Rijkaard'ı yedirtmem'

'Rijkaard'ı yedirtmem'

Paylaş
'Rijkaard'ı yedirtmem'

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, kupadan elendikten sonra eleştiri yağmuruna tutulan Hollandalı hocaya destek verdi

Ziraat Türkiye Kupası’nda Antalyaspor’u 3-2 yenmesine rağmen ilk maçta aldığı 2-1’lik yenilgi nedeniyle elenen Galatasaray’da eleştirilere hedef olan teknik direktör Frank Rijkaard’a Başkan Adnan Polat sahip çıktı.

Haberin Devamı

Başkan Polat, yönetim kurulu olarak Hollandalı hocanın sonuna kadar arkasında olduklarını vurgulayıp “Uyarılması ya da gönderilmesi sözkonusu bile olamaz. Biz kendisi ile uzun yıllar çalışmak istiyoruz. Başarısız sonuçları sadece teknik adama yüklemek insafsızlık olur. Takımda sakat oyuncuların fazlalığı ortada. Şanssız bir dönemden geçiyoruz. Buna rağmen hem Kayserispor maçında hem de Antalyaspor sınavında gereken sonuçları alacak kadar pozisyonlar bulduk. Tabii ki kupa hedefinden kopmamız hepimizi çok üzdü. Ancak uzun süreli başarılar için istikrarı sağlamak gerekir. Rijkaard’ın futbolculuk ve teknik adamlık kariyeri tartışılmaz” dedi. ,

Önlerinde çok önemli iki hedefin olduğunu ifade eden Sarı-Kırmızılı kulübün Başkanı, “Süper Lig ve Avrupa Ligi şampiyonluğu bizim için çok önemli. Bu iki cephede elde edeceğimiz şampiyonluk tüm sıkıntıların üzerine sünger çeker. Teknik heyet ve futbolcularımızla görüştüm. Onlardan şampiyonluk sözü aldım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı