Spor Rijkaard'ın yardımcısı kim olacak?

Rijkaard'ın yardımcısı kim olacak?

Paylaş
Rijkaard'ın yardımcısı kim olacak?

Galatasaray'da Frank Rijkaard'ın görevine devam edeceği kesinleşirken, yönetim Hollandalı teknik adama, yerli bir yardımcı için kolları sıvadı

Galatasaray Başkanı Adnan Polat hemer her gün "Rijkaard'ın sözleşmesini uzatmak istiyorum" şeklindeki açıklamaların ardından, Hollandali teknik adama yardımcı olarak bir Türk teknik adamın göreve getirilmesi fikri ise büyük ağırlık kazandı.

Bu konuda Frank Rijkaard ile henüz konuşulmamasına rağmen, sarı kırmızılı yönetimin, yerli yardımcı teknik adam arayışında bulunduğu ve yavaş yavaş bu konuda nabız yokladığı öğrenildi.



Sarı kırmızılı yönetiminde yardımcı yerli teknik direktör fikri kesinlik kazanmış gibi ancak, başkan Adnan Polat ve futbol şubesi sorumlusu Haldun Üstünel'in aday isimler için farklı görüşlere sahip olduğu da sızan haberler arasında.

BAŞKAN HİKMET KARAMAN, ÜSTÜNEL TOLUNAY KAFKAS'I İSTİYOR

Başkan Adnan Polat ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, 1994-95 sezonunda Saftig'in yardımcılığını yapan Hikmet Karaman'ı düşündüğü, futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel'in ise Kayserispor'daki görevini bırakacağını açıklayan Tolunay Kafkas'a sıcak baktığı öğrenildi.

Ancak sarı kırmızılı camia içinde birçok isim ise geçmiş yıllarda Fatih Terim'in yardımcısı olan Bülent Ünder'in camianın içinden çıkan bir spor adama olarak göreve getirilmesi fikrini yönetime empoze etmeye çalıştığı da sızan haberler arasında.

Kadir ÇETİNÇALI/İstanbul (DHA)

2

Haberin Devamı