Spor Rijkaard'ın yerine 2 aday

Rijkaard'ın yerine 2 aday

Paylaş
Rijkaard'ın yerine 2 aday

G.Saray'da yöneticiler, Rijkaard'ın gönderilmesini gündeme aldı. İlk aday Fatih Terim

Son yıllarda takımın başına getirilen teknik adamlardan istediği verimi alamayan G.Saray’da yöneticiler, Rijkaard’ın gönderilmesini gündeme aldı. İlk aday Fatih Terim.

Haberin Devamı

Galatasaray yönetimi Antalya mağlubiyeti sonrasında şoka uğradı. Yöneticiler karşılaşma bitiminde yaptıkları toplantıda, sezon başında büyük umutlarla takımın başına getirilen teknik direktör Frank Rijkaard’la yolları ayırmayı gündeme getirdiler.

Vatan'dan Yalımcan Sarpyel'in haberine göre ligdeki şampiyonluk yarışından koptuktan sonra bile şartlar ne olursa olsun sürekli hocasının arkasında duran ve önümüzdeki sene de yola Rijkaard ile devam etmeyi düşünen G.Saraylı yöneticiler, dün akşam alınan Antalya mağlubiyeti sonrası başka alternatifleri de masaya yatırmaya başladı.

Listenin başında ise her kötü dönemde akla ilk gelen isim olan Fatih Terim bulunuyor. G.Saray’la sayısız başarıya imza atan tecrübeli hocanın görevi kabul etmeme ihtimalini de göz önünde bulunduran yöneticilerin alternatifi ise Schalke’nin alman çalıştırıcısı Felix Magath.

(Vatan)

Haberin Devamı