Bilim - Teknoloji RIM: Apple Kendi İşine Baksın
Paylaş
RIM: Apple Kendi İşine Baksın

iPhone 4'te yaşanan anten sorunlarının diğer akıllı telefonlarda da yaşandığını iddia eden Steve Jobs'a RIM'den sert bir yanıt geldi.

Apple CEO'su Steve Jobs geçtiğimiz günlerde iPhone 4'ün anten sorunlarına açıklık getirdiği bir toplantı düzenledi. Jobs, bu basın toplantısında iPhone 4'te yaşanan sorunların BlackBerry'ler başta olmak üzere diğer akıllı telefonlarda da yaşandığını savunmuştu. Steve Jobs'un toplantıda BlackBerry Bold 9700'ü örnek göstermesi RIM yetkililerini kızdırdı. BlackBerry modellerini üreten RIM şirketinin iki CEO'su Mike Lazaridis ve Jim Balsillie, yaptıkları sert açıklamada Apple'ın kendi işine bakması gerektiğini belirttiler.

Haberin Devamı

Kılıfa ihtiyaç yok RIM'in anten tasarımında dünya lideri olduğunu söyleyen Lazaridis ve Balsillie, BlackBerry sahiplerinin telefonlarını kullanmak için özel bir kılıfa ihtiyaç duymadıklarını, Apple'ın kendi hatasını başkalarında da göstermeye çalışıp insanları kandırdığını belirtti. Yapılan açıklamada, Apple'ın tasarımda yaptığı hataları kabul edip, sorumluluğu alması gerektiği ve sadece kendisine yaşanan bir soruna RIM ve diğer markaları çekmeye çalışmasının yanlış olduğu belirtildi. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.