Spor Riquelme amatör ligde

Riquelme amatör ligde

Paylaş
Riquelme amatör ligde

Sivas Amatör Lig'de mücadele eden Zara Belediyespor, İspanya'dan Jandro Harmazabal Riquelme'yi transfer etti

Geçen sezon Sivas 1. Amatör Kümede şampiyon olarak bu sezon Süper Amatör Kümede mücadele etmeye hak kazanan Zara Belediyespor, yeni sezonda başarılı olmak için İspanyol Jandro Harmazabal Riquelme ile Sivasspor'un eski oyuncusu Mahmut Hoşgiz'in de aralarında bulunduğu bazı oyuncuları transfer etti.

Takıma dahil olan 23 yaşındaki İspanyol oyuncu Riquelme, yaklaşık 1 aydır kırmızı siyahlı ekiple birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik direktör İsmail Toptaş, yardımcı antrenör Selahattin Testiğ, takım kaptanı Mahmut Hoşgiz, diğer takım arkadaşları ve yöneticilerle iyi bir diyalog kuran Riquelme, Sivas'ta yaşamaktan ve futbol hayatını sürdürmekten dolayı çok mutlu.

XAVİ VE INIESTA'YA BENZETİYOR KENDİNİ

Zara Belediyespor'da şampiyonluk yaşamayı hedeflediğini ifade eden Riquelme, "Burada oynadığım için başkanıma, başkan yardımcıma ve kulübümüzün tüm yöneticilerine, teknik heyete teşekkür ediyorum" dedi.

Kendini Iniesta ve Xavi'ye benzetiyor İspanya Milli Takımı'nın başarılı oyuncuları İniesta ve Xavi'yi çok beğendiğini ifade eden Riquelme, stil olarak da kendisini bu 2 yıldız oyuncuya benzettiğini söyledi.

Haberin Devamı