Ekonomi Rixos'un CEO'su Kees Hartzuiker oldu

Rixos'un CEO'su Kees Hartzuiker oldu

Paylaş
Rixos'un CEO'su Kees Hartzuiker oldu

Rixos'un CEO'su Kees Hartzuiker oldu

Rixos Otelleri’nin üst yöneticiliğine (CEO) Kees Hartzuiker getirildi.

Haberin Devamı

Rixos Otelleri’nin üst yöneticiliğine getirilen Kees Hartzuiker’in global büyüme vizyonu çerçevesinde görevine başladığı bildirildi. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’ye doğrudan bağlı çalışacak Hartzuiker’in, 5 ülkedeki 12 tesise ve yaklaşık 6 bin kişiden oluşan Rixos ekibine liderlik edeceği kaydedilen açıklamada, Hilton Worldwide bünyesinde Avrupa, Orta Doğu ve Asya’da bir çok üst düzey pozisyonda görev alan Hartzuiker’in, otel yönetimi konusundaki deneyim ve uzmanlığı ile Rixos Hotels’in dinamik büyüme ve uluslararası genişleme hedefini gerçekleştirme sürecine katkıda bulunacağı vurgulandı.

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince yazılı açıklamasında, Hartzuiker’in üç kıtadaki 24 yıllık uluslararası otel yönetimi tecrübesinden grubun faydalanacağına emin olduğunu belirterek, bu konudaki katkılarının Rixos’un ileriye yönelik kurumsal gelişimi ve stratejik genişlemesi konusunda önemli bir rol oynayacağını kaydetti.

Haberin Devamı

Rixos Grubu’na katılmadan önce Hilton Otellerinin Asya Bölgesi’nde Operasyondan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Hartzuiker de Rixos’un son 10 yıldaki başarılarından ve kendini büyük bir marka haline dönüştürmesinden etkilendiğini bildirdi.

Rixos’un mevcut konumunu güçlendirerek ileriye taşımak ve tesis sayısını artırmak amacıyla yeni projeler üzerinde çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini ifade eden Hartzuiker, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Rixos Hotels yakın gelecekte işletmeye açacağı tesislerle misafirlerine farklı bölgelerde ulaşmaya devam edecek. Libya Trablus’ta yeşil bitkiler ile kaplanmış bir binaya sahip olan ve ’Yaşayan Otel’ olarak adlandırılan Rixos Al Nasr Forest, faaliyete geçecek. Rixos, Dubai’de Osmanlı teması ile inşa edilen tesisi Zabeel Saray by Rixos ve Türkmenistan’ın Aşkabat kentinde açacağı yeni tesisi ile Orta Doğu ve Orta Asya’da büyümeye devam ediyor. Antalya’nın Lara bölgesinde yer alan Rixos Lares de Nisan 2010’da misafirlerine kapılarını açacak. 2011’de açılması planlanan Bahrain’deki Rixos Marina West ve yine aynı yıl İstanbul’da tamamlanması planlanan Rixos Residences Bomonty en son gelişmeler arasında bulunuyor."

Haberin Devamı