Spor Rıza Çalımbay'dan flaş transfer açıklaması

Rıza Çalımbay'dan flaş transfer açıklaması

Paylaş
Rıza Çalımbay'dan flaş transfer açıklaması

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan flaş transfer açıklaması geldi. Çalımbay, "Aatif Chahechouhe, Olivera ve Chiriches gündemimizde yok. Hiçbir oyuncuyla görüşmemiz olmadı" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. Bordo-Mavili takımın gündemine dair açıklamalarda bulunan Çalımbay, 'Abdülkadir Ömür'ü oynatmıyor' eleştirilerine cevap verdi.

İşte Rıza Çalımbay'ın sözlerinden önemli satır başları:

"DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ"


"Osmanlıspor maçında oyundan kopmadık. Takımımın mücadelesinden memnunum. Sadece bir golde çok büyük hatamız vardı. Kazanmamız gereken bir maçtı. Önümnüzü görmek açısından önemliydi. Zorlu bir sürece girdik, daha iyisini yapacağız"

JOSE SOSA NE ZAMAN DÖNECEK?


"Trabzonspor hedefi büyük, hedeflerimize ulaşmak için çalışacağız. Sivasspor ve Erzurumspor maçlarına hazırlanıyoruz.Sosa'nın sakatlığı devam ediyor. Doktorun raporuna göre 2 hafta diyor fakat Sosa'nın tam hazır olması 1-1,5 ayı bulur"

TRANSFER İDDİALARINA CEVAP


"Olivera ve Chiriches'le ilgilenmiyoruz. Hiçbir oyuncu gündemimizde yok. Sadece maçlar izliyoruz. Kalan 5 maçımızı ve Türkiye Kupasını düşünüyoruz. Aatif'ı ülkeye getiren kişi olduğum için böyle yakıştırmalar yapılıyor"

ELEŞTİRİLERİ YANITLADI


"Yusuf Yazıcı oynuyor. Abdülkadir de bu maç haricinde oynadı. Her insanın düşüncesi farklıdır. Bu da olabilir. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum. Teknik heyet olarak düşüncelerimiz farklı futbolcularımızı gözlemliyoruz. Her oyuncumdan memnunum. Bu süreçte Dame N'Doye ve Castillo oynadı. Onların da performansları iyiydi"

Haberin Devamı