Spor Rıza Çalımbay Trabzonspor'da!

Rıza Çalımbay Trabzonspor'da!

Paylaş
Rıza Çalımbay Trabzonspor'da!

Trabzonspor'un prensip anlaşmaya vardığı teknik direktör Rıza Çalımbay Trabzon'a gelmiş, "İnşallah en iyisini yapmaya çalışacağız" diyerek bordo mavililerle anlaşmaya sıcak baktığının sinyallerini vermişti. Trabzonspor, Rıza Çalımbay'la anlaşıldığını KAP'a bildirdi. Yönetici Emre Aksoy ise sosyal medyada "Rıza gelir ben kaçar" şeklinde paylaşım yaptı. Bunun ardından Aksoy istifa dilekçesini kulübe gönderdi

Trabzonspor’da Ersun Yanal ile yolların ayırmasından sonra Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile anlaştı

TRABZONSPOR KAP'A BİLDİRDİ


Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklamada, "Şirketimiz ile Sayın Rıza Çalımbay araında, profesyonel futbol takımımızın tekbik direktörlüğü konusunda, 2017/2018 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine duyurulur. Saygılarımızla" denildi.


İşte o açıklama:

TRABZON'A GELDİ


Bu sabah saatlerinde Trabzon’a gelen Rıza Çalımbay beraberindeki yardımcı antrenörle birlikte bordo-mavili kulübün Genel Sekreteri Gençağa Meriç tarafından karşılandı.

RIZA ÇALIMBAY: HEDEFLİ BİR TAKIMA GELDİK


Trabzonspor’a geldiği için memnun ve mutlu olduğunu belirten Çalımbay, "Hedefli bir takıma geldik. İnşallah en iyisini yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı. Rıza Çalımbay’ın detayları görüşmesinin ardından bordo-mavili takım ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

ŞOK İSTİFA


Trabzonspor'da teknik direktörlüğe Rıza Çalımbay'ın getirilmesinin hemen ardından yönetimde şok eden bir istifa yaşandı.

Yönetici Emre Aksoy sosyal medyada "Rıza gelir ben kaçar" şeklinde paylaşım yaptı. Bunun ardından Aksoy istifa dilekçesini kulübe gönderdi.

Bu gelişmenin üzerine ilk açıklmayı Haber61'e yapan Aksoy "Kulübe istifa dilekçesi olarak faks çektim. Yönetimin kabul edip etmemesi beni ilgilendirmiyor. Konu aslında yönetimin kopukluğu.Saat beni 9 da arıyorlar “Rıza’yı alacağız” diyorlar. O zaman beni niye arıyorsun daha. Almışsın zaten. Dün akşam bir de yönetim kurulu toplantısını iptal ediyorsun. Toplantıda bunlar konuşulur. Oraya ki ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı