Spor Rıza Tuyuran: her iki takımı da tebrik ediyorum

Rıza Tuyuran: her iki takımı da tebrik ediyorum

Paylaş
Rıza Tuyuran: her iki takımı da tebrik ediyorum

PTT 1. Lig'de Orduspor'u 6-0 mağlup eden Karşıyaka'nın teknik sorumlusu Rıza Tuyuran, "Bundan sonra düşüncemiz çok çok daha düzenli, planlı, diri bir Karşıyaka görmek" dedi.

Tuyuran, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, çok ağır ve kötü bir zeminde oynanan müsabakada her iki takım oyuncularını kutladığını söyledi.

Sezon sonunda ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini kaydeden Tuyuran, "Önümüzde 12 maç var, varacağımız yer neyse oraya varmak istiyoruz. Bunun dışında söylenebilecek fazla bir şey yok. Takımdaki değişikliğin ardından 2-3 günlük hazırlık yapıldı. Bundan sonra düşüncemiz çok çok daha düzenli, planlı, diri bir karşıyaka görmek"

Tuyuran, Karşıyaka taraftarını maçlarda görmek istediklerini belirterek, "Yalnız olmuyor. Bu iş sadece futbolcuların, teknik heyetlerin, yönetimlerin işi değil. Taraftar olmadan öksüz gibi çıkıyoruz maçlara. Karşıyaka stadını istiyor. Bir an önce bu stat işinin çözülmesi lazım" dedi.

Teknik direktör Ayhan Akman’ın lisans işlemlerinin tamamlanamadığını kaydeden Tuyuran, Akman’ın gelecek haftadan itibaren sahada olacağını sözlerine ekledi.

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan ise oyundaki dirençlerini yüksek tutmaya çalıştıkları müsabakada penaltı pozisyonuna kadar bunu başardıklarını kaydetti.

Daha sonra yarım saatlik bölümde dirençlerinin düştüğünü söyleyen Özcan, şöyle konuştu:

"Bu süreçte skor anlamında aleyhimize gelişti, bunda deneyimsizliğimizin de payı var. Futbolcularımız bu gibi bir olumsuzluk yaşadığında oyundan düştüğünü görüyoruz. Biz oyunun skor yönüyle değil, oyunumuzu geliştirme üzerinde duruyoruz. Orduspor’u en iyi şekilde temsil etmek için skora bakmadan mücadelemizi sürdüreceğiz."

AA

Haberin Devamı