Türkiye (Son Dakika) Rize’deki lise cinayetinde cep telefonundan çıkan ilginç detaylar

Rize’deki lise cinayetinde cep telefonundan çıkan ilginç detaylar

Paylaş
Rize’deki lise cinayetinde cep telefonundan çıkan ilginç detaylar

Rize’nin Pazar ilçesi Fen Lisesinde 16 yaşındaki lise öğrencisi Emir Taş’ın arkadaşı tarafından boynundan bıçaklanarak öldürülmesinin ardından polisin katil zanlısı B.K’nın cep telefonunda yaptığı incelemeler neticesinde ortaya ilginç detaylar çıktı

Söz konusu olayın yaşandığı gün katil zanlısı B.K’nın cep telefonuna el koyan polis ekipleri, B.K’nın cep telefonunda özel şifreli bir sohbet programına tespit etti.


SANATİST ÖRGÜTÜNE AİT GİZLİ SOHBET PROGRAMINA ÜYEYMİŞ


İncelemelerini yoğunlaştıran polis ekipleri, söz konusu sohbet programının Türkiye’de 2 bin üyesi bulunan gizli bir Satanist örgütüne ait olduğunu tespit etti. Katil zanlısı B.K’nın geçtiğimiz ay Ankara’ya giderek bir süre burada kaldığı ve bu süre içerisinde örgüt yöneticileri ile görüştüğü iddia edildi. Okul arkadaşı Emir Taş’a yönelik gerçekleştirdiği eylem sırasında ise son derece soğuk kanlı davranması ve aynı soğuk kanlılıkla kendi karın bölgesinden iki defa bıçakladıktan sonra, boynunun sağ ve sol tarafında bıçak darbe atması da bu konuda eğitilmiş olabileceği iddialarını güçlendiriyor.



OLAY


Rize’nin Pazar ilçesinde lisede öğrenim gören B.K. (16), derste ön sırada oturan arkadaşı Emir Taş’ı (16) boğazından bıçaklamış, hastaneye kaldırılan öğrenci hayatını kaybetmişti. Olayın ardından kendisini bıçakla boğazından yaralayan B.K, hastanede tedavi altına alınmıştı.


Korkunç olay adım adım yaklaşmış: 'Kandan korkan var mı?'


Okulda yaşanan cinayet sonrası görüntüler kameralara böyle yansıdı

Haberin Devamı