Spor R.Madrid, Mourinho'yla görüşüyor

R.Madrid, Mourinho'yla görüşüyor

Paylaş
R.Madrid, Mourinho'yla görüşüyor

İspanyol spor gazetesi Marca, Real Madrid'in İnter'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho ile görüştüğünü iddia etti

"Pellegrini’nin Real Madrid’deki geleceği her geçen gün daha da kararıyor" diye yazan Marca, Real Madrid’in sezon sonunda Şilili teknik adamın görevine son verebileceğini ileri sürdü.

Mourinho’nun İnter ile 3 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen haziran ayı sonunda, sezon bittiğinde istifasını verebileceği kaydedilirken, bu olasılıkta tazminatının Real Madrid tarafından karşılanacağı belirtildi.

Şampiyonlar Ligi’nde Olympique Lyon karşısında alınan 1-0’lık yenilgide Pellegrini’nin kötü bir imaj verdiğini yazan İspanyol gazetesi, yaptırdığı ankette taraftarın da Pellegerini’ye destek vermediğini de vurguladı. Pellegrini, taktik hataları yapmak ve futbolcuları motive edememekle suçlanıyor.

Bu arada Real Madrid spor direktörü Jorge Valdano’nun dün futbolcular ve teknik kadroyla toplantı yapması ön plana çıkartıldı. Valdano’nun futbolculardan daha fazla gayret göstermelerini ve Villarreal maçını kazanmalarını istediği ifade edildi.

Haberin Devamı