Magazin Robert De Niro öfkesini bastıramadı!

Robert De Niro öfkesini bastıramadı!

Paylaş
Robert De Niro öfkesini bastıramadı!

Robert De Niro ile Jay-Z Herkesin Gözü Önünde TartıştıBir kutlama gecesine katılan Robert De Niro ve Jay-Z herkesin gözü önünde hararetli bir tartışmaya girdi.

NY Post’un haberine göre Leonardo DiCaprio’nun doğum günü kutlamalarına katılan Robert De Niro ve Jay-Z gecede gerilimli anlar yaşadı.

De Niro gecede bulunan birçok diğer ünlünün önünde Jay’e, neden telefonlarına dönüş yapmadığını sordu.

Görgü şahitleri Jay’in olayı şakaya vurarak geçiştirmeye çalıştığını hatta ünlü rapçinin eşi Beyonce’in bile olaya müdahale etmeye çalıştığını fakat De Niro’nun geri adım atmadığını belirttiler.

Görgü şahitlerinden biri, Jay-Z’nin selam vermek için De Niro’nun yanına gittiği anda, De Niro’nun Jay’e telefonlarına çıkmadığını ve kendisini hiçbir zaman geri aramadağını söylediğini belirtti.

De Niro’nun Jay-Z’ye, rapçinin Tribeca Film Festivali için yapmaya söz verdiği şarkı ile ilgili olarak yakındığı belirtildi. De Niro’nun festival şarkısının ayrıntılarını konuşmak üzere Jay’i aramış olduğu fakat Jay’in ise hiçbir zaman telefonlara dönüş yapmamış olduğu belirtildi.

Kaynaklardan alınan bilgiler doğrultusunda De Niro’nun gecede Jay’e tam olarak şunları söylemiş olduğu ortaya çıktı: “Eğer biri seni altı kez aradıysa, o kişiyi geri ararsın. Böyle bir durumda kim olduğunun önemi kalmaz, yapılan şey çok kaba bir davranış.”

De Niro’ya yakın bir kaynaksa olayın hararetli bir tartışma olmadığını, ikilinin arasındaki özel bir konuşmadan ibaret olduğunu sadece konuşmanın başkaları tarafından da duyulduğu için mesele haline getirildiğini savundu.

De Niro’nun ve Jay-Z’nin temsilcileri konu ile ilgili gelen yorum taleplerini geri çevirdiler.

AceShowbiz’in haberine göre Leonardo DiCaprio’nun 38. doğum gününü kutladığı gece aynı zamanda bir yardım gecesi niteliğindeydi. Gecede Kızıl Haç’a aktarılmak üzere yaklaşık 3 milyon dolar bağış toplandı.

Geceye katılan diğer konuklar arasında Martin Scorsese, Cameron Diaz, Jamie Foxx, Chris Rock, Jonah Hill, Edward Norton, Mark Ruffalo ve Emma Watson da bulunuyordu.

Haberin Devamı