Spor Roberto Carlos kadroya alınmadı

Roberto Carlos kadroya alınmadı

Paylaş
Roberto Carlos kadroya alınmadı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Eskişehirspor maçı kadrosuna alınmadı

Turkcell Süper Lig’de yarın deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan lig lideri Fenerbahçe, yaptığı antrenmanın ardından otobüsle Eskişehir’e hareket etti.

Çift kale maçta sağ kasığında ağrı hisseden Roberto Carlos’un antrenmanı tamamlayamadığı bildirildi. Tedavisine hemen başlanan Roberto Carlos, Eskişehirspor maçı kadrosuna alınmadı. Tedavileri süren Kazım ve Önder, tesislerde çalışırken, Gökhan ise koşu yaptı.

EMRE 19 KİŞİLİK KADRODA

Fenerbahçe’de Beşiktaş maçında sakatlanan ve dün akşam ilk kez takımla birlikte çalışan Emre Belözoğlu, Eskişehirspor maçının 19 kişilik kadrosuna alındı. Tedavileri süren Roberto Carlos, Kazım ve Önder’in yanı sıra, Ali ve Bekir de Eskişehirspor maçı kadrosuna alınmadı.

Sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayan Roberto Carlos’un yerine Eskişehirspor maçında savunmada Vederson’un, orta sahada ise Dos Santos’un oynaması bekleniyor. Fenerbahçe’nin 19 kişilik Eskişehirspor maçı kadrosuna şu futbolcular yer alıyor: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert, Lugano, Bilica, Vederson, Gökhan, Cristian, Emre, Selçuk, Deniz, Alex, Dos Santos, Deivid, Mehmet, Uğur, Özer, Güiza, Semih.

Haberin Devamı