Spor Roberto Mancini: Sneijder hazır değil

Roberto Mancini: Sneijder hazır değil

Paylaş
Roberto Mancini: Sneijder hazır değil

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Sneijder'in yarınki Real Madrid maçında oynayıp oynayamayacağına maç saatinde karar vereceğini söyledi

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini basın toplantısı düzenledi. Mancini, Real Madrid karşısında kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Mancini ayrıca, Wesley Sneijder'in yüzde yüz olarak Real Madrid maçına hazır olmadığını ve Hollandalı yıldızın ilk 11'de görev alıp almayacağını maç saatinde karar vereceklerini dile getirdi.

Haberin Devamı

İtalyan teknik adam, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: "Real Madrid geçen yıl çok güçlüydü, bu sene de güçlü. Belki daha iyi oynayabilirler, Bale gibi çok iyi oyuncuları var. Hoca değiştirdiler. Çok fazla değişen bir şey yok. Real Madrid'e rakip olmak her zaman zordur. Biz de kazanmak için oynayacağız."

"BERNABEU ÖMÜR BOYU UNUTULMAZ"

"Bütün oyuncularımız elimizin altında olacak. Bazıları yüzde yüz değiller ama hepsi hazır durumdalar. Önemli olan tamamının hazır olması, Bernabeu'da oynamak harika bir şey. Ömür boyu untamayacağınız anlar yaşanır orada." "Ancelotti, çok sakin bir teknik adam. Futbolcular için de çok iyi ve rahatlatıcı bir özellik. Elit teknik direktörler arasında kendisi ve o da seneler geçtikçe kendisini geliştiriyor."

Haberin Devamı

"SNEIJDER HAZIR DEĞİL"

"Sneijder yüzde yüz hazır değil. Son 4-5 gündür takımla çalışmaya başladı ama yarın bir karara varacağım. Riske de giremeyiz, önemli bir oyuncu bizim için." "Yenilsek de, puan da alsak, son maç önemli olacak. Yarınki maç için asla 'asla' diyemezsiniz. Mümkün olduğu şekilde kazanmaya çalışacağız. Zor olacak ama deneyeceğiz."

"MUSLERA JUVENTUS MAÇINA YETİŞEBİLİR"

"Ben soyunma odasındaydım Florya'da taraftarları görmedim. Onlar zaten sürekli destekliyor takımı. Muslera sakat şu anda. Juventus'a karşı oynamasını umuyoruz. Sakatlığının gelişimi de iyi devam ediyor. Bir an evvel aramıza dönmesini umuyoruz." "Casillas üzerine düşüncem tabii ki pozitirfir. Dünyanın en iyi kalecilerinden bir tanesidir. Kariyeri boyunca oynadığı tüm maçlarda seviyesini gösterdi."

"İTALYA'DA NE SÖYLEDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM"

"İtalya'da ne söylediğimi hatırlamıyorum. Real Madrid'e karşı oynamamız gereken maçlar var. Yarın Juventus, Kopenhag'ı yenebilir, yenemeyebilir. Sanıyorum son maç kararı verecek kimin gruptan çıkacağına. Son maçı kazanmak istiyoruz tabii ki. Real Madrid'e karşı oynadığımız ilk maçtan sonra tekrar ayağa kalkmak zor gibiydi ama sonuçlarla biz bunu başardık. Bu maçta da herşeyimizi ortaya koyacağız."

"Bu grupta olduğumuz için çok şanslı olduğunuzu söyleyemezsiniz. Büyük takım hocasıysanız bunlar önemli değildir. Ben de mesleki geçmişimden dolayı gururluyum."

Haberin Devamı