Magazin Robin Williams'ın kızı Zelda: Sosyal medya kullanmayacağım

Robin Williams'ın kızı Zelda: Sosyal medya kullanmayacağım

Paylaş
Robin Williams'ın kızı Zelda: Sosyal medya kullanmayacağım

Babasının ölümünden sonra Instagram ve Twitter hesabından dokunaklı mesajlar paylaşan Robin Williams'ın kızı Zelda Williams, kendisine ve annesine yönelik yazılan suçlayıcı yorumlar yüzünden sosyal medya hesaplarından bir süre bir şey paylaşmayacağını duyurdu

Robin Williams'ın 25 yaşındaki kızı Zelda Williams, babasının ölümünden sonra Instagram hesabından Küçük Prens kitabındaki dokunaklı bir pasajı paylaşmış, "Seni çok seviyorum. Çok özlüyorum" diye yazmıştı. Williams'ın hayranları da Zelda'nın üzüntüsünü paylaşarak ona destek olmuştu.

Ancak ertesi gün, Robin Williams'ın bedenini fotoşoplayarak Zelda'ya gönderen takipçileri, genç kızı kızdırdı.

Zelda, Twitter gönderisinde bundan sonra süresiz olarak sosyal medya hesaplarını kullanmayacağını yazdı.

'Lütfen saygı gösterin'

"Hesaplarımı bir süre kullanmayacağım. Bu sürede silip silmeyeceğime karar vereceğim. Bu zor zamanlarda benim, ailemin ve arkadaşlarımın hesaplarına lütfen saygı gösterin. Babamın fotoğraflarını bulmaya çalışmak, kaç tane paylaştığımı araştırarak bu sayıyla beni yargılamak çok zalimce ve gereksiz. Onunla gerçek hayatta paylaştığım çok özel, değerli anlar oldu. İster inanın ister inanmayın bunlar bir fotoğraf karesine ya da selfie'ye sığmaz. Ben onu bütün dünyayla paylaştım. Ama onunla kameralar arkasında yaşadığım bir hayat da olduğu için şanslıyım. Bu benim için yeterli. Bu kıymetli zamanlar için minnettarım. Ailemle çektirdiğim fotoğraflar evimdeki çerçevelerde duruyor, sosyal medyaya postalamıyorum, çünkü onların yeri burası değil. Bu zor zamanlarda saygı gösterdiğiniz ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim. Hoşçakalın."

Haberin Devamı