Dünya Robin Williams'ın ölüm nedeni belli oldu

Robin Williams'ın ölüm nedeni belli oldu

Paylaş
Robin Williams'ın ölüm nedeni belli oldu

Dünyaca ünlü aktör Robin Williams'ın intihar ettiği iddialarının ardından ünlü oyuncunun son günlerini nasıl geçirdiğine ve yaşadığı problemlere dair detaylar ortaya çıktı..

Kariyerinin başlangıcından itibaren uyuşturucu ve alkol bağımlılığıyla mücadele eden ünlü aktör, Daily Mail ’in haberine göre en son Haziran’da Minnesota’da bir rehabilitasyon merkezine gitmeye başladı.

Haberin Devamı

UYUŞTURUCUYU BIRAKMAK İSTEDİ

1970 ve 80’lerde kokain bağımlılığı hakkında açıklamalar yapan Williams, arkadaşı John Belushi’nin ölümünün ardından uyuşturucuyu bırakmak istemiş. “Bu bir uyarı işareti miydi?” sorusunu soran aktör, “Evet, hem de çok büyük” demişti.

ALKOL BAĞIMLILIĞI TEKRARLADI

2006’da ailesinin desteğiyle yardım almaya başlayan oyuncu, Oregon’da bir rehabilitasyon merkezine yerleşti ve alkolik olduğunu açıkladı. 2010’da Guardian’a konuşan Williams, Adsız Alkolikler toplantılarına gittiğini “Mecburum. Bu benim için iyi” sözleriyle duyurmuştu. Williams’ın ölümünün ardından açıklama yapan oyuncunun menajeri Mara Buxbaum, “Robin Williams bu sabah hayatını kaybetti. Uzun zamandır şiddetli depresyonla mücadele ediyordu. Bu çok trajik ve ani bir ölüm. Oyuncunun ailesi bu zor zamanlarında özel hayatlarına saygı duyulmasını istiyor” dedi. Williams’ın rehabilitasyon merkezinin yakınlarındaki Diary Queen adlı restoranda, 29 Haziran’da çekilmiş fotoğrafı aktörün ne kadar zayıfladığını gözler önüne seriyor.

Haberin Devamı

NEFESSİZ KALARAK ÖLÜM

Şerif ofisinden yapılan açıklamada ise, Williams’ın kesin olmamakla birlikte intihar ettiği belirtilirken, oyuncunun nefessiz kalarak hayatını kaybettiği açıklandı.