Spor Robinho, Santos'ta kalmak istiyor

Robinho, Santos'ta kalmak istiyor

Paylaş
Robinho, Santos'ta kalmak istiyor

Brezilyalı milli futbolcu Robinho, futbol hayatını Santos'ta sürdürmek istediğini söyledi

Rekor bir ücrete geldiği Manchester City’den, İngiltere’deki yaşamaya ayak uydurmakta zorlanması ve beklentileri karşılayamaması nedeniyle Santos’a kiralanan futbolcu, İngiltere’ye geri dönmektense Brezilya’da kalmayı tercih edeceğini belirtti.

Robinho, "Santos benim evim. Burada kendimi harika hissediyorum ve Santos için oynamayı seviyorum. Kendi ülkemdeyim ve aileme yakınım. Olabildiğince burada kalmak istiyorum" diye konuştu.

Kendisine kalsa futbol kariyerini Santos’ta sonlandıracağını ifade eden 26 yaşındaki futbolcu, Manchester City’le halen sözleşmesi bulunduğunu, bu kulübün kendisine yönelik iyi niyetli yaklaşımını unutamayacağını belirtti.

"REAL MADRİD HİÇMİŞİM GİBİ DAVRANDI"

"City beni çok iyi karşıladı ve bana inandı. Madrid’de geçirdiğim süreden çok farklıydı. Real, bir başka oyuncuyu, Cristiano Ronaldo’yu almak istedi. Bana bir hiçmişim gibi davrandı. Ronaldo’nun gelmeyeceği belli olduğunda durumu tekrar değerlendirdiler" diye konuşan Robinho, bu noktadan sonra Real Madrid’de kalmak istemediğini belirtti.

Robinho, Güney Afrika’da yapılacak Dünya Kupası’nda en iyi futbolcu seçilmek istediğini, kendisini kupayı kaldırırken hayal ettiğini kaydetti.

Brezilyalı futbolcu, rekor bir ücrete, 32.5 milyon sterline Real Madrid’den Manchester City’e transfer olmuştu.

City formasıyla 48 maç oynayan ve 16 gol atan Robinho, İngiltere’ye uyum sağlayamaması ve ilk 11’de düzenli yer bulamaması üzerine Santos’a kiralanmıştı.

Haberin Devamı