Spor Robinho'da baş döndüren gelişmeler!

Robinho'da baş döndüren gelişmeler!

Paylaş
Robinho'da baş döndüren gelişmeler!

Robinho'da baş döndüren gelişmeler!

Siyah-beyazlı kulüp, Sambacı ile ilgilenmediklerini açıklasa da İngiliz medyası transfere bitti gözüyle bakıyor. İngiliz basını bu sabah Fenerbahçe'nin Robinho için 18 milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğunu iddia etti. Taraftar siteleri adeta kilitlenirken, yönetim dün bir kez Robinho’nun gündemden düştüğünü belirtti. Ancak sponsor arayışları devam ediyor.

Haberin Devamı

Kafalar karıştı! Şimdi de Fenerbahçe mi?

İngiliz medyası şimdi de Robinho için Fenerbahçe'nin devreye girdiğini iddia etti...

İngiliz basının önceki Beşiktaş'ın Robinho'ya imza attırmasının an meselesi olduğu iddia edilmişti. Ancak siyah beyazlı kulüp, dün yaptığı açıklamayla sponsor bulunamadığı için bu transferi askıya aldıklarını belirtmişti.

Şimdi de Daily Mail Fenerbahçe'nin Robinho için devreye girdiğini ve Brezilyalı yıldız için Manchester City'e 18 milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğunu iddia etti. Benzer haberler ESPN ve Marca gibi kaynaklarda da yer aldı.

Ama kapalı kapılar ardında Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in de sponsor bulduğu ve Robinho transferini açıklaması için hafta başını beklediği de söyleniyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş Yönetimi 'Hayır' dese de...

Quaresma ve Guti transferleriyle Avrupa basınında çok geniş yer bulan Beşiktaş şimdi de Robinho konusunda manşetleri süslemeye devam ediyor.
Siyah-beyazlı kulüp, Brezilyalı yıldız ile artık ilgilenmediğini açıklasa da İngiliz medyası "transfere bitti" gözüyle bakıyor. Beşiktaş camiası yıldız oyuncudan gelecek müjdeli haberi beklerken, yönetimin büyük bir gizlilik içinde kaynak arayışını sürdürüyor.
Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın M-Oil ile yaptığı sponsorluk görüşmelerinin yanı sıra Medical Park ile de Robinho transferi için temas halinde olduğu bildirildi. Robinho transferinde henüz resmi bir anlaşma olmamasına rağmen yaşanan olumlu rüzgârın etkisiyle, siyah- beyazlı taraftarların yoğun ilgiden kulübün resmi sitesinin yanı sıra taraftar sitelerini de kilitlediği gözlemlendi.

Resmi siteden bir kez daha yalanlama

Bu sezon yaptığı flaş transferlerle adından sıkça söz ettiren Beşiktaş son günlerde gündemi meşgul eden Robinho konusunda noktayı koydu.

Son günlerde resmi internet sitemizden birçok kez Robinho transferine ilişkin, gündemimizden düştüğüne dair açıklama yapmamıza rağmen halen bu oyuncunun transferi hakkında haberler yayınlanmaktadır. Bir kez daha ve net bir dille açıklama yapma gereği duyduk:

Haberin Devamı

Robinho her Beşiktaşlının kadrosunda görmek isteyeceği bir oyuncudur. Ancak Robinho ve benzeri futbolcuların transferini sponsor vasıtası olmadan gerçekleştirmek, kulübümüzün mali yapısını ve iç dengelerini bozacağı düşüncesi ile gündemimizden düşmüştür. Bugün için böyle bir sponsorluk teklifi de gelmediğinden Robinho transferi söz konusu değildir

Yanıt bekleniyor

Başkan Yıldırım Demirören'in çok istediği Robinho transferi için babası Erdoğan Demirören’den yanıt beklediği de vurgulandı. Siyah-beyazlı kulüp dün yaptığı açıklamada Robinho transferinin gündemden düştüğünü bir kez daha tekrarladı. Ancak yönetimin sponsor arayışlarını sürdürdüğü, Robinho defterinin henüz kapanmadığı öğrenildi. Manchester City’den haftalık yaklaşık 250 bin dolar para kazanan Brezilyalı yıldız transfer olması halinde Kartal’a bir hayli pahalıya gelecek.
Bu arada Robinho için Fransa'nın Olympique Lyon kulübünün Manchester City'e 22 milyon sterlinlik bir teklif sunduğu da bildirildi.

‘Türkiye’de oynayacak’

Haberin Devamı

İngiliz medyası Manchester City kulübünün, Robinho’yu en iyi fiyata satmak için Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında teklif yarışı başlattığını ileri sürdü.
Gazetelerde yer alan haberlerde İngiltere futbol tarihinin en pahalı transferi olarak Manchester City’e gelen, ancak burada hem umduğunu bulamayan hem de beklentileri karşılayamayan Robinho’nun takımından ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığına dikkat çekildi ve futbolcunun kariyerini büyük olasılıkla Türkiye’de sürdüreceği iddia edildi.
Gazetelerde, Brezilyalı futbolcunun Beşiktaş’la anlaşmaya çok yakın olduğu ve iki kulübün maddi konularda anlaşmaya vardığı ifade edilirken, Daily Mail, İngiliz ekibinin, fiyatı yükseltmek için Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında teklif yarışı başlattığını öne sürdü. Gazete, Manchester City’nin, toplamda 26 milyon sterlin kazandırabilecek bir teklifle gelen Beşiktaş’a onay verdiğini, ancak Fenerbahçe’nin de futbolcuyla ilgilenmesini hesaba katarak fiyatın yükseltilmesi için beklediğini kaydetti.
Anlaşmanın sağlanması halinde Beşiktaş’ın, ilk etapta 16 milyon sterlinlik bir ödeme yapacağını, geri kalan kısmın 4 yıl içinde ödeneceğini yazan gazete, Fenerbahçe’nin de aynı miktarı ödemeyi kabul edebileceğini ve böylece iki takım arasındaki teklif yarışının canlandırılabileceğini aktardı.

Haberin Devamı

Robinho kimdir?

Doğum tarihi: 25.01.1984
Doğum Yeri: Soa Vicente - Brezilya
Boyu: 1.73 metre
Oynadığı takımlar
SEZON TAKIM MAÇ GOL
2002-05 Santos 111 46
2005-08 Real Madrid 101 25
2008-10 Man. City 41 14
2010 Santos (Kiralık) 17 19
Milli Takım kariyeri
2003- Brezilya 79 25

MİLLİYET