Spor Robinho'yu al, Arda'yı ver

Robinho'yu al, Arda'yı ver

Paylaş
Robinho'yu al, Arda'yı ver

Bir dünya starını kadroya katmak isteyen Galatasaray Başkanı Adnan Polat, bonservisi Manchester City'de bulunan Robinho'ya talip oldu

Galatasaray Başkanı Adnan Polat gelecek sezon için sadece bir transfer yapacaklarını, onun da Seyrantepe Stadı’nı ayağa kaldıracak dünya yıldızı olacağını açıklamıştı.

Haberin Devamı

Bu sözlerin ardından yapılacak takviyenin kim olduğu tartışılırken, POSTA o futbolcunun adını buldu: Robinho. Başkan Adnan Polat ve Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’in, daha önce Elano ve Jo transferlerinde iyi ilişkiler kurduğu İngiliz ekibi Manchester City Başkanı Khaldoon Al Mubarak ile masaya oturdu.

YİNE GÖRÜŞECEKLER

Polat ve Üstünel, Mubarak’a, “Robinho’yu, Santos’a kiralık verdiniz. Kulağımıza gelen haberlere göre teknik direktörünüz Mancini de bu futbolcuya pek sıcak bakmıyor. Biz Galatasaray Kulübü olarak sezon sonu Robinho’yu transfer etmek istiyoruz” dedi.

Buna karşılık Mubarak da sürpriz bir yanıt verdi: “Biz de sizin futbolcunuz Arda Turan’ı uzun zamandan beri takip ediyoruz. Manchester City forması giymesi bizi ve taraftarımızı çok mutlu eder. Robinho’yu alın, bize Arda’yı verin. Detayları sonra oturup konuşalım.”

Haberin Devamı