Yaşam Rock ve Thrash efsaneleri geliyor

Rock ve Thrash efsaneleri geliyor

Paylaş
Rock ve Thrash efsaneleri geliyor

Rock müzik ve heavy metal efsaneleri Haziran ayının sonunda İstanbul'a geliyor

Sonisphere Festivali'nin İstanbul ayağı belli oldu. 2009 yılında Hollanda, Almanya, İspanya, İsveç, Finlandiya ve İngiltere’de gerçekleşen, bu sene toplamda 11 ülkede gerçekleşecek olan ve dünyanın en büyük festivallerinden biri olan Sonisphere Festival bu sene Purple Concerts organizasyonu ile İstanbul’da da gerçekleşiyor.

2008 yılında Purple Concerts organizasyonuyla Metallica’yı onbinlerce hayranı yalnız bırakmamıştı. Metallica, bu defa yalnız değil. Thrash metalin öncü isimleri olan Slayer, Anthrax ve Megadeth’le dünyada ilk kez düzenlenen Big Four Tour kapsamında geliyor.

Heavy metalin duayen ismi Heaven&Hell, Alman endüstriyel metalin efsane topluluğu Rammstein, Türkiye'de binlerce hayranı bulunan Manowar, grunge rock türünün en önemli isimlerinden Alice in Chains ve daha pek çok ünlü isim tarih yazmaya geliyorlar.

Hayko Cepkin, Manga gibi yerli isimler de festivalde yer alacak. Gerçekleştirilen basın toplantısında festivalle ilgili birçok ayrıntı da kamuoyuna duyuruldu.

3 gün sürecek festivalde bu yıl kamp imkanı olmayacak ancak gelecek yıl için iddialı konuşan organizasyonun mimarı Siyabend Suvari, gelecek yıl için kamp imkanı sağlamayı amaçladıklarını ve bir sonraki yıl sahne alacak iki büyük ismi festival gerçekleşmeden açıklamak istediklerini belirtti.

Konser biletleri 5 Mart 2010 tarihinden itibaren Biletix'te satışa çıkacak.

Haberin Devamı